836
Justin Bieber optužen da je kasnio šest sati na snimanje!

Justin Bieber optužen da je kasnio šest sati na snimanje!

836
SHARE

null

Kako prenosi RadarOnline, Justin Bieber poneo se vrlo neodgovorno, pa je na zakazano snimanje u Danskoj došao sa čitavih šest sati zakašnjenja, ali to nije bilo sve.

Justin je ovog vikenda imao snimanje za koje mu je dobro plaćeno a ne samo što se nije izvinio zbog tolikog kašnjenja, već je i pravio scene. On je navodno odbio da nosi odeću koju su stilisti odabrali za njega. “Nakon što je zakasnio šest sati, Justin je napravio haos jer nije želeo da nosi odeću koja je bila spremljena za njega. Ovaj dečko brzo dobija reputaciju osobe s kojom niko ne želi da radi. To je sramotno.”

null

Osim toga, Justin je optužen za neprimereno ponašanje u jednom restoranu, jer nije ostavio napojnicu konobaru. Jus je bio u društvu Selene Gomez a svedoci kažu kako mladi pevač nije ostavio ni cent momku koji ih je posluživao. “Stvarno se poneo seljački i nije pokazao nimalo poštovanja. Selena se ponašala kao prava dama, ali Justin je bio propalica.”

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

34 KOMENTARA

  1. jaooo koje lazi selena je bila prava dama a justin proplaica hahahahhahahha UBIJ TE SE MOLIM VAS SPASIT CE TE POLA COVJECANSTVA ..

  2. Stalno nesto lose o njemu   za nesto optuzen  ovoje uradio ono ccccc de nekad napisite nesto I o muzici li koncertu  nekom a ovog nam je svimana vrh glave. Tmz i ostali vjerni izvori .

  3. A CIM PROVALE DA SU SE JUSTIN I SELENA POMIRILI OPET CE O DZASTINU LEPO DA PISU! Ja ne znam koji problem mediji imaju! Muka mi je toga da se o Justinu sve najgore pise a Selenica uzdize u nebesa….

  4. Da vam daju neki glupi kostim i vi biste odbili da nosite , a  ovo ostalo je laz .Selena jeste dama ali justin nije propalica

  5. slazem se da je selena dama ali  da justin nije propalica..eto sami vidite da ne utice samo justin na njenu karijeru nego i ona na njegovu.

  6. kao prvo je** im propalica ma** , ivinite na psovanju , ali ko bajgi selena prava dama a Justin propalica , pa Boze mili . 

  7. HAHAHAHAHAHAAH,propalica?Pa ta ‘propalica’ je uspješnija od vas.. <3333333
    33333333333333333333333

  8. hahahahahahah xD pa sta sto je zakasnio? verovatno mu nije bilo dobro, a kad je dosao bio je iznerviran i nervozan! a tek ovo drugo, hahahahahahah! pa sta sto nije ostavio baksis ili sta vec? kako znate da nije potrosio pare ili da nije poneo dovoljno para ili da je hrana bila losa kao i konobari? naopako, koja je ovo glupost! #belieber 4ever!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.