541
Justin Bieber odustao od Selene Gomez, viđen u društvu velikog broja devojaka

Justin Bieber odustao od Selene Gomez, viđen u društvu velikog broja devojaka

541
SHARE

Justin and Selena Head Back to the Batmobile after Breakfast

Kako prenose najnoviji izveštaji, Justin Bieber odustao je od pokušaja da ponovo osvoji Selenu Gomez, već sa njom želi da ostane samo prijatelj.

O tome svedoči i činjenica da se pevač ludo provodio sa devojkama u Majamiju, sve do ranog jutra, prenosi E! News. Jus je zajedno sa svojim prijateljima i brojnim devojkama posetio jedan noćni klub. “Gomila devojaka bila je oko njega”, prenosi jedan očevidac. “Justin je sedeo tamo i kulirao, opuštao se i slao poruke. Izgledao je vrlo raspoloženo i uživao je u muzici.” Nešto ranije, sajt HollywoodLife preneo je informaciju da su Jus i Selena sad samo prijatelji. “Oni više nisu zajedno, već su samo prijatelji”, preneo je jedan insajder za tabloid.

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

27 KOMENTARA

  1. JA BIH ZAISTA VOLELA DA SE ONI POTPUNO I ZA UVEK RASTANU JER SEL NE IDE UZ JUSTINA I NE PODRZAVAM NJIHOVU LJUBAV SEL NIKAKO NE VOLIM JEDINO JUSTINA KOJI JE DIVAN TO JE SAMO MOJE MISLJENJE <3

  2. Ne razumijem neke  beliebere koji ne podrzavaju Jelenu, pa jebote. Dok su bili zajedno bili su srecni. A vi da ste pravi belieberi podrzavali bi Jelenu. Ja ne volim nesto posebno Selenu ali je podrzavam zbog JUSTINA. Jer ako vrijedjas Selenu, vrijedjas i Justina, logicno. Sad i da se zauvijek rastanu, hoce li Justin doci na vasa vrata i pitati vas da budete zajedno ? Ne,a? Ne moras da volis Selenu,ali je makar postuj. ;) 

  3. Znam da je nevezano za ovu temu ali molim vas odgovorite mi!!Nasla sam pjesmu Heartbreaker na Youtube-u:link to youtube.com Justin nije nista objavio,a nije ni Bravo.rs pa sam htjela da pitam!Da li je ovo prava pjesmaaa????Pls odgovorite mi ako znate!!!!!:)))

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.