111
Justin Bieber oduševljen novim pesmama Justina Timberlakea

Justin Bieber oduševljen novim pesmama Justina Timberlakea

111
SHARE

Dok fanovi s nestrpljenjem očekuju novi album Justina Timberlakea, njegov imenjak i kolega Justin Bieber otkrio je da je imao to zadovoljstvo da čuje njegove nove pesme i da publika ima čemu da se raduje. 

Justin Timberlake izdao je zvanično saopštenje u četvrtak kojim je potvrdio glasine da se vraća muzičkoj karijeri nakon šest godina pauze. U videu pod nazivom “I’m ready”, on je rekao da ne želi da izdaje muziku koja mu se ne dopada i da je čekao pravi trenutak za izdavanje novog albuma, ali da je sada spreman za to. S obzirom na toliko dugu pauzu, pevač je zatražio mišljenje trenutno najveće pop zvezde na svetu – Justina Biebera, koji je preslušao novi album, i potom napisao na Twitteru: “Imaš razlog da budeš spreman. Sjajna muzika.” Mnoge je iznenadilo njegovo oduševljenje Timberlakeovim pesmama, s obzirom da je Bieber prošle godine prekinuo jedan intervju kada je novinar uporedio njegov album “Believe” sa Timberlakeovim albumom “Future Sex/LoveSounds”.

IZVOR: Life Content

4 KOMENTARA

  1. Jedva čekam da čujem novi album Justina Timberlakea.Njegovi stariji singlovi mi se zaista dopadaju, i nadam se da je to što kaže Justin Bieber tačno, da su singlovi sa novog albuma Justina Timberlakea sjajni. :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.