559
Justin Bieber odgovorio hejterima rasprodatim koncertom u Portugalu

Justin Bieber odgovorio hejterima rasprodatim koncertom u Portugalu

559
SHARE

Justin Bieber Performs In London

Nakon užasne nedelje u Londonu koja se umalo nije završila obračunom sa paparacom koji ga je psovao, Jus je posetio Lisabon i održao još jedan sjajan koncert u nizu.

null

Ovih dana u javnosti su se pojavile informacije da će Jus otkazati koncert u Portugalu navodno zato što su se Belieberi razočarali u njega, ali noćas je dokazao da ga njegovi nikad ne bi napustili samo zbog glasina. Jus je nakon koncerta objavio ovu fotku i skromno se zahvalio fanovima koji su došli da ga gledaju. Nekad je najbolji način da odgovorite onima koji vas mrze tako što nastavite da radite ono u čemu ste najbolji!

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

13 KOMENTARA

  1. Otkazao je današnji koncert zbog tehničkih problema, tako su napisali…a ne zbog toga što su se oni razočarali u njega :)

  2. Tako je Justine !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Samo napred ,hejteri ti nista ne mogu !!!!!! Belieberi ce uvek biti uz tebe!!!!!!!!! JB ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

  3. -9 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1I just love DJ Malik,Justin Timberlake,Flo Rida,Chris Brown,Kayne West,Rihanna,Christina Perri and Rita Ora ^-^ (Vannesa Hudgens

    Topim se malo,pomalo…-.-“

  4. Naravno da nije i nebi otkazao koncert zbog toga! Pravi Belieberi ga nikad ne bi napustili pa makar on i ne dosao na neki koncert!
    JB 4ever!!! ♥

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.