228
Justin Bieber očaran Cheryl Cole: “Nije prestara za mene”

Justin Bieber očaran Cheryl Cole: “Nije prestara za mene”

228
SHARE

Jus očigledno kreće stopama Harryja Stylesa, pa kaže da mu uopšte ne bila prepreka da bude u vezi sa 29-godišnjom pevačicom.

null

Justin i Cheryl sreli su se bezbroj puta a mladi pevač ne krije koliko je opčinjen njome. Upitan da li misli kako bi Cheryl bila prestara za njega, on odgovara: “Da li je to izazov? Nije ona prestara. Ništa nije prestaro za mene, osim možda 50 i 60.”

null

Jus je pričao i o jednoj manje lepoj temi – njegovom strahu od letenja. “Plaši me to”, rekao je. “Kad sam uplašen srce počne brzo da mi kuca, kao da će eksplodirati. Kad god čujem neku čudnu buku pitam se šta je to. Ljudi kažu da su veće šanse da doživite nesreću u kolima ali oni možda jednom godišnje putuju avionom, a ja sam u njemu stalno. Nekad mislim da nemam kontrolu. Ako se ovaj avion sruši, mrtav sam. Osećam da svaki put kad uđem u avion rizikujem život.”

11 KOMENTARA

 1. Obozavam ga,ali preteruje.I onda Selena stvarno treba da raskine sa njim. Beyonce,Nicki Minaj,pa sad ova. A voli Selenu. I smeta mu kad Selena prica za nekog tako.

 2. on je nekako retardiran,jednom glumi dobrog decaka kao vernog a za 2 dana ovako se nesto dogodi..ne zna sta ce sa sobom..ovo je istina..! i ako njihova veza opstane svaka cast O.o

 3. A ipak su mu postavili pitanje o njoj i nije mogao reći da je ružna. Nije ni rekao da bi želio biti u vezi sa njom.
  Al’ opet je trebao mislit na Sel, jer ja msm da ju je ovo povrijedilo. 

 4. Boze da li je moguce da se primate na ove fore? Vi da ste pravi Belieberi znali bi da se od pocetka karijere pored Beyonce,Justin lozi i na Cheryl. Nije on reako nista sto ce povrediti Selenu. Isto tako i ona govori za nekog pevaca,glumca kada je pitaju novinari. 

  • Da svi znamo i da voli Beyonce, Rihannu, Cheryl, Nicki pa i Katy i ostalu ekipu, al’ opet to Selenu malo povrjeđuje. Nije povrijedio Selenu na način da se ona zamota u deku i jede tone sladoleda već ono, curi sigurno nije bilo drago kad je to čula al’ nije bila ni ljuta. 
   I nemaš pravo da bilo kome kažeš da nije pravi Belieber. hvalaćao

 5. @Smiler-u redu je,smorili ste svi vi Mileyini fanovi samo cekate da ispljujete Selenu,jer ste svesni da Selenina karijera ide super trenutno,dok se Miley pojavljuje u novinama zbog Liama i vencanja…Nista nije Justin lose rekao,to se zove celebrity crush i sasvim je normalno

 6. A da shvatite da ima i šala il tako nešto?! ja mislim da Justin ne bi nikada bio s nekim ko je stariji 6 /5 ili više godina ne ide to . On i Selena su zajedni jbt. nečete osuđivati njega ili Selenu ako reknu bilo šta i prokometarisat kao on nevli Selenu il ona njega ne voli .. nigdje veze :) <3

 7. Ovo za strah letenja, u potpunosti ga razumem. I ja bih se plasila. Sigurna sam. Iako mi je to zivotna zelja, to je ipak rizik. A za Cheryl ne bih nista komentarisala.. Jer vi ste se bas uzivelee :’) 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.