324
Justin Bieber objavio spot za novu pesmu sa snimcima sa turneje!

Justin Bieber objavio spot za novu pesmu sa snimcima sa turneje!

324
SHARE

Justin Bieber premijerno je predstavio spot za novu pesmu “All Around The World”, četvrti zvanični singl sa njegovog aktuelnog albuma “Believe”.

Nakon uspeha prethodnih singlova “Boyfriend”, “As Long As You Love Me” i “Beauty And The Beat”, Justin se nada da će se i ova pesma, koju je uradio u saradnji sa reperom Ludacrisom, dopasti Belieberima i da će postići uspeh. Nakon što je spot objavljen na YouTube-u, Justin je novi spot podelio i sa svojim fanovima na Twitteru, uz poruku: “Rekao sam vam da imam iznenađenje ;)”. Samo nekoliko sati nakon objavljivanja, spot je već odgledan preko milion puta. U njemu su uključeni snimci sa njegove velike svetske turneje i sa koncerata iz ranih delova sveta. Vide se njegovi spektakularni nastupi i oduševljenje publike, a zanimljivo je da je u spotu korišćen snimak pevanja uživo, a ne studijska verzija.
Kako vam se dopadaju pesma i spot?

Autor: Life Content

18 KOMENTARA

  1. MNOGO MNOGO MNOGO MNOGO MNOGO MNOGO MNOGO MNOGO MNOGO MNOGO MNOGO MNOGO MNOGO MNOGO MNOGO MNOGO MNOGO MNOGO MNOGO MNOGO MNOGO MNOGO MNOGO MNOGO ……….mi se svidjaju spot i pesma!!!!!! #AATW je zakon,naravno uvek ce #ALAYLM ostati moja omiljena pesma,ali Justin ostavlja bez daha! :) Kada je napisao da ima iznenadjenje za nas na tw nisam prestajala da msm sta je pripredio,ali kad sam videla da je to SPOT mnogo sam bila srecna!!! Stvarno jako lepo od njega,#PROUD&HUDGE BELIEBER until the death -.-
    <333<33<333<333<333<333<333<333<333<333<333<333<333<333

  2. …..ii Justin Bieber svetsko čudo ruši rekorde po ko zna koji put:D!!!
    Spoottt je savršenstvoooo,aaa tek ono ‘BELIEVE’ na kraju uff*__________________________*

  3. Bravo, sledeci put upozori ako ces da stavljas ovako savrsene slike, inace ces se teretiti za ubistvo haha :)
    znaci jebeno je savrsen ksjdksjfkgksgjwhdnwk

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.