Start Stars Hot News! Justin Bieber objavio poruku obožavateljke, ljubomorne Belieberke joj prete smrću!

Justin Bieber objavio poruku obožavateljke, ljubomorne Belieberke joj prete smrću!

SHARE

null

15-godišnja Courtney Barrasford bila je presrećna nakon što je Justin objavio na svom tviter nalogu njen komentar o albumu “Believe Acoustic” ali tad nije mogla ni da nasluti kakav je pakao očekuje.

“Ja baš i nisam obožavateljka Justina Biebera, ali njegov album je jako dobar!”, stojalo je u poruci koju je Courtney napisala a Justin objavio na svom nalogu, očigledno srećan što dobija nove obožavaoce. Ipak, kod mnogih Belieberki to je probudilo osećanje ljubomore, pa joj je jedna od njih napisala: “Ja sam Belieer još od 2009. a on me nije primetio. Ti čak nisi ni j*beni fan. Tebe je primetio. O moj bože.” Druga obožavateljka ostavila je poruku koja glasi: “Primetio si je a ona čak nije ni obožavateljka. Ja jesam, ali koga briga za mene. Možeš li me čuti kako plačem?”. Ostale poruke bile su daleko uvredljivije, a Courtney je stiglo i nekoliko pretnji smrću.

null

“Vratila sam se iz škole, poslušala novi album Justina Biebera na YouTubeu a onda sam taj komentar ostavila na internetu. 10 minuta kasnije moja prijateljica mi je poslala poruku rekavši kako je primetila nešto na tviteru. U početku nije bilo tako strašno. Neki ljudi su govorili da sam srećna što je Justin objavio moju poruku a drugi su bili ljubomorni. Ali onda je bilo sve gore i gore. Dobijala sam pretnje smrću, sve se otrglo kontroli. Govorili su mi čak da sam trudna i da nosim njegovo dete, koje će jednog dana postati prostitutka.” Courtney je dala i jedan savet svima koji se nađu u sličnoj situaciji: “Nemojte odgovarati takvim ljudima jer će vas mrzeti još više.”

IZVOR: Life Content

OSTAVI KOMENTAR