504
Justin Bieber o autobiografiji svoje majke: Bilo mi je teško da to...

Justin Bieber o autobiografiji svoje majke: Bilo mi je teško da to čitam

504
SHARE

Pattie, majka 18-godišnje pop zvezde Justina Biebera, objavila je autobiografiju u kojoj je otkrila mnoge teške detalje iz svog života, uključujući i podatak da je pokušala da se ubije pre Justinovog rođenja. Justin je po prvi put progovorio o ovoj knjizi i izjavio da mu je bilo veoma teško da sve to čita. 

Pattie je prethodno ppokušavala da zaštiti svog sina od problema koje je imala dok je odrastala, poput konzumiranja droge, seksualnog nasilja i pokušaja samoubistva. Sada kada je odrastao, ova samohrana majka odlučila je da on ima dovoljno godina da sazna za prošlost svoje majke.

Justin je prizna da mu je bilo veoma teško da lita memoare svoje majke. Bio je šokiran kada je saznao da je ona pokušala da se ubije pre nego što je zatrudnela i rastala se od Justinovog oca Jeremyja kada je imala samo 18 godina.

Uprkos što knjiga “Nowhere but up” otkriva neke veoma lične detalje, pevač je podržao majku u njenom objavljivanju. “Da, bilo mi je veoma teško da sve to saznam. Ali, sada sam stariji. Kada sam bio mlađi, mama mi nikada nije govorila o tome. Bilo mi je teško da pročitam te priče, ali sam je podržavao dok je pisala knjigu.”

Pattiena majka Diane i njen očuh Bruce Dale takođe su priznali da su bili šokirani kada su pročitali knjigu i da nisu bili svesni poteškoća sa kojima se njihova ćerka u mladosti suočavala.

18 KOMENTARA

  1. Aww Jus duša moja,… @STATEBRIGA Molim te nacrtaj more i udavi se u njemu ,spasi nas svojih glupavih komentara.

  2. @sta te briga-Isti taj Justin ”Gayber” je sada jedna od najvecih zvezda i bole ga k***c za apsolutno NEBITNE,ponavljam:NEBITNE osobe i komentare…tezak je zivot kad si budala…pozz :*

  3. @ blever kako mozes i ti i ona druga glupaca ( sta te briga ) kako samo mozete da kazete nesto tako jadne ste i glupe odrastite vec jednom… ja ne volim muziku rite ore , pit bulla , eminnema , david guetta, miley cyrus i ostalih i nikada nisam ni pomislila takvu glupost jande stee

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.