Start Stars Hot News! Justin Bieber: Novi problemi zbog Lil Twista

Justin Bieber: Novi problemi zbog Lil Twista

SHARE

 photo lil-twist_zps8010fcc1.jpg

Sve veći broj Beliebera smatra kako Jusov prijatelj Lil Twist jako loše utiče na njega, a sad su se pojavile informacije da je reper za vikend pretio jednom od Jusovih fanova.

U ponedeljak se pojavila vest da je problem napravio neko iz obezbeđenja Justina Biebera ali sad je otkriveno da je u stvari Lil Twist napravio scenu. “Justin je zamolio ljude da ga ne slikaju bez pitanja, rekavši da će pozirati sa svima koji žele sliku s njim”, prenosi jedan svedok za Radar Online. “Lil Twist uneo se u lice jednom momku, pokušavši da mu otme telefon. Taj fan počeo je da beži a Twist ga je pojurio. Svi prisutni bili su zgroženi onim što se dešava jer je reper napravio nepotrebnu scenu.”

 photo tumblr_meyz9vfqs41qhft5ko1_1280_zps8fb592c2.jpg

Justinu zbog svega nije bilo nimalo prijatno ali je situaciju smirio njegov telohranitelj, objasnišvi preplašenom obožavetelju da mu niko neće oteti telefon. Mediji sve češće prenose da je za Jusa pogubno što toliko vremena provodi uz Lil Twista. “Taj tip ne utiče dobro na njega”, tvrdi jedan insajder. “Justinu je potreban novi prijatelj.”

OSTAVI KOMENTAR