220
Justin Bieber: Nova drama zbog Mariah Yeater

Justin Bieber: Nova drama zbog Mariah Yeater

220
SHARE

null

Taman kad smo svi zaboravili na slučaj devojke koja je optužila Justina da joj je napravio dete, izgleda da se ta priča ponovo vraća u žižu interesovanja.

Naime, advokat koji zastupa tu mladu devojku tvrdi da Justin nikad nije pokazao Mariah rezultate DNK testa, koji bi dokazali da on stvarno nije otac njenog 15-mesečnog sina Tristyna. Pevač je zaista bio na testu očinstva, ali advokat Jeffery Leving tvrdi kako im Biebs nikad nije pokazao rezultate. “Nisam video rezultate DNK testa. Ako je i bilo testa, nemam dokumente koji to potvrđuju niti sam dobio rezultate”, rekao je. “Još uvek nisam tražio da Justin Bieber uradio nezavisan DNK test”. Advokatski tim Justina Biebera pa i sam pevač rekli su kako će učiniti sve da se ovakvi slučajevi više ne dešavaju, ali izgleda da to ipak nije pokolebalo Mariah.

14 KOMENTARA

  1. Bozeee,stvarno neznam sta se toliko zalepila za Biebsa? o.O Nek ga pusti vec jedno,sta ga toliko muci,a i sama zna da to nije istina sto ona prica! 

  2. Pitam se kako netko može biti toliko glup ? Ta Mariah oćito je poremećena , prije bi ćovijek bio s ´hajvanom´ nego sa njom .. ;)

  3. Mariah moze samo da mu se sagne…nzm kako uopste moze da pomisli da ce neko verovati da je bila s njim,kad je rugoba haha…pateticno

  4. Koliko ja znam i koliko su rekli na raznim vestima on je uradio test ali su oni odustali od tuzbe pre nego sto su rezultati bili gotovi posto su znali da ce biti negativni…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.