206
Justin Bieber nije jurcao ferarijem, problem mu napravio jedan od “prijatelja”

Justin Bieber nije jurcao ferarijem, problem mu napravio jedan od “prijatelja”

206
SHARE

wenn5961718 - Copy

Justin Bieber našao se u novoj nevolji jer je u nedelju veče navodno jurcao svojim ferarijem kroz komšiluk, zbog čega ga je posetila policija. Ipak, novi navodi govore da on uopšte nije bio za volanom.

Predstavnik lokalne policije Steve Whitmore potvrdio je da su komšije u nedelju uveče prijavile da mladi pevač juri svojim ferarijem kroz ulicu, nakon čega su izašli na teren, ali do Biebsa nisu mogli da dođu, jer je pevač odbio da ih pusti na svoj posed.Ipak, kako prenosi sajt Radar Online, Justin i nije bio za volanom, već je automobil pozajmio svom prijatelju, Tyleru The Creatoru, koji mu je svojim neodgovornim ponašanjem napravio problem. Sve je veća zabrinutost da se Biebs druži sa pogrešnim ljudima koji ili pokušavaju da ga iskoriste ili jednostavno nisu u stanju da kontrolišu svoje ponašanje.

IZVOR: Life Content

24 KOMENTARA

  1. Ma ljudi budite realni, ovaj savet je genijalan i teba ga realizovati, zar svet ne bi bio bolje mesto za zivot da nema justina i justinovaca?! Barem bi bilo sigurnije, porastao bi natalitet. mada ne bi bilo dobro za proizvodjace fererija :D

  2. vjerovatno je komsija mnogo razocaran jer to nije bio justin vec njegov prijatelj .. sada ne mogu da na prevaru dobiju novac i najedu se govana….

  3. Ocito je da je Biebs  izmakao kontroli jer godine slave nose svoje… to dovoljno govori u kakvo lose drustvo je usao… Lil Twist i jos neki od njegovih najboljih prijatelja vec godinama imaju reputaciju losih momaka,drogerasa i alkoholicara.Ipak se nadam da ce Juss otvoriti oci prije no bude prekasno… :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.