396
Justin Bieber neće u zatvor: Oslobođen optužbi za prebijanje

Justin Bieber neće u zatvor: Oslobođen optužbi za prebijanje

396
SHARE

Biebs može lakše da diše jer protiv njega neće biti podignuta optužnica za nasilnuičko ponašanje prema jednom poparacu.

null

Naime, još u maju Jus se sukobio s jednim paparacom koji ga je provocirao nazivajući pogrdnim imenima njegovu devojku Selenu Gomez. Pomenuti fotograf zatim je želeo da tuži pevača i traži veliku odštetu, ali od toga neće biti ništa. Naime, kako prenosi TMZ, od tužbe se odustalo jer uopšte nema dokaza da je Justin bilo koga tukao.

FOTO: FAME

13 KOMENTARA

  1. Pa nazolost,zakon nije isti za poznate licnosti i za “obicne” ljude…kao sto bi trebao da bude
    Da je paparaco to njemu uradio bio bi osudjen na dozivotnu robiju -.-

    • Da vidim kako bi se osecala da ti je je idiot za vratom 24h dnevno..Vredjali su Selenu.Svako normalan bi pobesneo

  2. Strasno je sto paparaci uopste ne shvataju da su jako dosadni. Ne pricam samo za Justina, oni bukvalno napadaju sve zvezde! Mislim, potpuno je jadno da privuces paznju nekoj zvezdi tako sto ces stalno juriti za njim/njom i nazivati im drage osobe pogrdnim imenima. I posle im je kriv djavo sto ih poznati mrze, i u pojedinim slucajevima biju. I treba tako..

  3. Pa naravno to je JUSTIN BIEBER!!!! Ma dajte ljudi nije posteno nije on bog!! On prodje autom pored policajca sigurno 150km/h a policajac ga kao nije video a neko kao mi koji nam roditelji voze neke male i jeftine aute a policajac ga zaustavi i naplati kaznu 5000

  4. Prebijanje?! WTF?! Prvo on ga je gadjao patikama, nije ga tukao a kamo li prebio. I ako je to uradio. Ne moze covek da ima ni minut privatnosti sa Sel.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.