Start Stars Hot News! Justin Bieber ne pokušava da naudi Mariah Yeater

Justin Bieber ne pokušava da naudi Mariah Yeater

SHARE

Informacija da je Justin snimio pesmu o devojci koja je tvrdila kako mu je rodila dete izazvala je šok, ali pevač tvrdi da samo želi da iznese istinu.

null

Justin je boravio u Londonu gde je vršio promociju albuma, a tu priliku iskoristio je i da otkrije više detalja o pesmama koje su se našle na njemu. “Ne želim da otkrivam previše o sebi u mojim pesmama. Dok god to radite na nevin način i ne pokušavate nekog da povredite, sve može ispasti dobro”, rekao je.  “Pričaću o svemu kroz šta prolazim. Napisao sam pesmu  o toj situaciji sa devojkom koja je rekla kako je rodila moju bebu – Mariah Yeater. Pisao sam o mami, o gomili stvari kroz koje prolazim.”

null

Svet su obišle i brojne slike uplakanih devojaka koje nisu mogle da dođu sebi nakon susreta sa svojim idolom na aerodromu Hitrou.

null

16 KOMENTARA

  1. Justin Bieber je presladak,nemam mane za njega,jako lepo peva,dobar je,ne znam da li je dobar ali deluje tako,voleo je Selenu a ona ga je napustila,ili nije,ne znam tačno,ali on je meni sladak i dobar,bar meni,ali Meni je drugarica rekla da je njemu Selena pravila zazubice i kao da od Selene nije mogao disati i da mu nije dala da pogleda ni jednu drugu devojku,da on pogleda neku Selena mi se ljutila,pa su zazo raskinuli,mislim da je Ariana Grande prava za njega ali je 100% u vezi,Justine,srećno u potrazi za boljom devojkom ako ste se stavrno ti i Selena rastali.❤

OSTAVI KOMENTAR