234
Justin Bieber ne otvara svoj butik

Justin Bieber ne otvara svoj butik

234
SHARE

Mladi kanadski pevač Justin Bieber nedavno je kreirao kozmetičku liniju tamnih lakova za nokte za “Nicole by OPI”.

Iako sam ne ukrašava nokte više od klasičnog manikira, Justin je uspeo da dizajnira vrlo uspešnu liniju. Naime, samo nekoliko dana nakon što je puštena u prodaju širom prodavnica u Sjedinjenim Američkim Državama, linija je rasprodata.

Sve ovo inspirisalo je njegove menadžere da pokušaju sa otvarenjem njegovog butika, ali su pregovori propali.

Ideja je bila da se za početak otvori jedna prodavnica u centru Los Anđelesa, ali sve je ostalo samo na tome, barem za sada.

Publicista Jennifer Gordon povodom toga je izjavila za Los Angeles Times: “Radila sam sa njima prošle godine na ovom projektu. Krajem novembra, sve je propalo, i neće se ostvariti.

14 KOMENTARA

 1. Kao prvo,nije on dizajnirao tu liniju,vec ta linija lakova samo nosi ime nekih njegovih pesama,i zaboravili ste da spomenete da je on to uradio kako bih zaradio pare da bi ih dao u dobrotvorne svrhe.
  Koliko vi ne znate da pravilno objavljujete vesti,znaci uzasno.

 2. STVARNO VISE SMARATE SA OVIM LIKOM!!!KOGA BRIGA DA LI ON OTVARA BUTIK?!!! DABOGDA MU SE SVE IZJALOVILO,I PROPALO,STA GOD RADIO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HEJTER SAM PA STA?

 3. Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1SBiebzzz ♥ BIBeRA,aWRill,NIcki ManaJ,uShera,rIrI....woli i mc.flurry i Xeniju,Danicu,Milenu,Milicu,aNu,Dusana,IgOra,PEju.mAtIjU SRKYA i Iwa...a mrzi matematiqoo...!!!!

  oboooooooooozawam ga… ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. +2 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1(¯`*•.¸I ♥ cute boys,money,shopping. . . hahaha salim se. . . I love kim kardashian, justin bieber and my best frien from the class (saru,dusana,danicu,anu,igora,milenu,milicu i jovana )(¯`*•.¸

  presladak je !!!!

 5. JUSTIN BIEBER I LOVE…………………………………….JUST JUSTIN……………………………
  VI SVI KOJI PROVOCIRATE JUSTINA I PRICATE DA JE GEJ MOZETE SAMO DA BUDETE LJUBOMORNI NA NJEGA I TO STO SE ON NE OBAZIRE NA TO KADA MU NEKO KAZE DA JE GEJ NE ZNACI DA TO PRIZNAJE NEGO JE VECI MUSKARAC NEGO STO VI MISLITE NISTE MU NI DO KOLENA……………………………………

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.