539
Biebs nazvan “belim đubretom” posle susreta sa premijerom Kanade

Biebs nazvan “belim đubretom” posle susreta sa premijerom Kanade

539
SHARE

null

Justin se trenutno nalazi pod žestokim kritikama i ismevanjem zbog toga kako se obukao na ceremoniji gde ga je kanadska država nagradila za njegove uspehe.

Lokalni mediji smatraju kako se Jus obrukao pojavivši se u užasnoj kombinaciji koja nije nimalo bila prilagođena trenutku. Njegova kombinacija farki, bele majice, žutih patika i bejzbol kape ocenjena je kao krajnje neukusna i nepristojna. Na objavljenim fotkama vidimo kanadskog premijera Stephena Harpera koji je ipak iskulirao celu situaciju.

null

Pevač je odgovorio na napade na svom Twitteru gde se našalio, rekavši kako je prethodno imao nastup. “Nadam se da mrzite moj stajling”, napisao je pre nego što je otkrio zašto se odlučio za ovako čudnu kombinaciju. “Slika koju vidite snimljena je u prostoriji arene u kojoj sam nastupao taj dan. Posle susreta s fanovima odmah sam otišao kod njega.” Kako ti kažeš Biebs!

17 KOMENTARA

  1. AHHAHAHA Nebi da na farmu ide, a ne kod premijera… :) Bilo bi me stid na ulicu izac’ u ovom, a ne na javni nastup skuliraj se malo i boje slozi.

  2. Ma da a kada poznate cure izbace dekolte i više nemaju na sebi haljina nego što imaju onda je u redu.. Danas će poćeti i da sude nekome kako izgleda btw. on je meni uvijek prelijep, smiješno izgleda al je baš cool.. i oni ti koji su mu dodijelili nagradu treba da znaju da ocjenjuju njegovu karijeru kao MUZIČAR a ne kako izgleda .. :) <33333333333333333333333333333 link to 25.media.tumblr.com ;)

  3. Kada postanete kao on poznat, onda se javite i sudite nekome o izgledu, ovako vas niko ne benda ni 2% jer momak je uspio u životu i ima savršeno pravo da se oblači kako hoće i gdje hoće. Pravog pjevača ne treba suditi po izgledu nego po glasu.On je savršen bilo kako da se obuče!

  4. HAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHHAHHHHHHHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAAAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHHAHAAAHHAHAHAHA

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.