857
Justin Bieber napadnut u klubu u Torontu!

Justin Bieber napadnut u klubu u Torontu!

857
SHARE

justin-bieber-081513- (13)

Za Justina Biebera vikend nije počeo baš najbolje, pošto je pevač napadnut u jednom noćnom klubu u Torontu u noći između petka i subote.

Prema pisanju portala TMZ, Biebs je bio u jednom klubu u ovom kanadskom gradu, gde je na njega fizički nasrnuo jedan posetilac ovog lokala, kada je Justin izašao iz VIP dela. Ljutiti čovek najpre je povukao pevača za majicu i pokušao da ga sruši na zemlju. Na fotografijama koje je objavio TMZ vidi se kako je nekoliko očevidaca odmah priteklo Justinu u pomoć i oborilo napadača na pod. Srećom, niko nije povređen, a Justin je smatrao da nema potrebe da se pozove policija, pošto je obezbeđenje odmah izbacilo napadača iz kluba.

Izvor: Life Content

40 KOMENTARA

  1. Vad dve directionerke sto ste vredjale justina,molim vas da se kontrolisete i da nas ne brukate!Kakve veze ima ko koliko nagrada ima i ostalo!Justin je justin 1D je 1D ne znam zasto ih uporedjujete!Ajde molim vas ne brukajte nas!

    Sto se tice justina mozda ga je nesto naljutio pa ga ovaj napao ili kao sto je jedna directionerka rekla pijana budala mada verovatno da je jus tu nesto rekao ili sta vec,ko zna!!!

  2. Vad dve directionerke sto ste vredjale justina,molim vas da se kontrolisete i da nas ne brukate!Kakve veze ima ko koliko nagrada ima i ostalo!Justin je justin 1D je 1D ne znam zasto ih uporedjujete!Ajde molim vas ne brukajte nas!

    Sto se tice justina mozda ga je nesto naljutio pa ga ovaj napao ili kao sto je jedna directionerka rekla pijana budala mada verovatno da je jus tu nesto rekao ili sta vec,ko zna!!

  3. Koliko se priča, Justinu je napadač ukrao lančić kojeg mu je poklonila jedna Belieberka, a Justinu je jako važan. Zato se obranio. :) 

  4. Ovako Justin je reka da je taj momak Justinu uzeo lancic koji Justinu jako znaci. Justin je njega oborio i uzeo svoj lancic . 

  5. Taj majmun je napao Justina i uzeo mu lancic koji mu je poklonila jedna Belieberka a taj lancic Justinu mnogo znaci, pogledajte neke slike, stalno nosi taj lancic.. i Biebs ga je samo oborio na zemlju i uzeo lancic! I PUSTITE BIEBSA VISE DA DISE, IMA I DRUGIH SLAVNIH LICNOSTI-.- ILI BAR NAPISITE NESTO LEPO O NJEMU A NE SAMO NEKE LAZI!

  6. Ostavite Justina na miru…Pustite ga da dise!!!Ovaj glupan mu je uzeo lancic koji je Jus-u dala jedna Belieberka i za njega je veoma vazan…THAT’S MY BOY!Ta Belieberka je sad sigurno srecna…Ozbiljno sledeci put ako neko nesto napise lose o Justinu e onda ce tek da bude necega1Love you,Justi♥!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.