953
Justin Bieber najnovija žrtva Eminema

Justin Bieber najnovija žrtva Eminema

953
SHARE

Justin Bieber je još jedna od zvezda koju je Eminem potkačio u svojim pesmama, nazvavši ga zlim.

Eminem je odavno poznat po tome što u negativnom kontekstu pominje brojne zvezde u svojim pesmama, a na tom spisku su Christina Aguilera, Jessica Simpson, Britney Spears a odnedavno i Lady GaGa.
Reperu je Beiber nova meta, a Eminem ga je u pesmi “A Kiss” nazvao “zlim” i demonom”. Eminem repuje: “Njega (boga) nije briga za Biebera, zar ne?/Kakav demon, ogromna životinja, zlo  kao da prodire kroz njega”.

Sa druge strane, Katy Perry je prošla mnogo bolje, jer Eminem u svojim stihovima otkriva da je veliki fan pop pevačice. Ova pesma deo je Eminemovog projekta Bad Meets Evil, gde sarađuje s reperom Royce Da 5’9.

176 KOMENTARA

 1. o boze sta se uzbudjujete. to je samo pesma, vrv. je to rekao iz zezanja. a i da nije.. justin nije prosao ni kroz cetvrtinu onoga sto je eminem, em se trudio da stekne slavu i morao je da se dokazuje jer je belac. mnogo se namucio da bi dosao do vrha. i sad, da ga neko dete od 16 god., koje je otkriveno igrom slucajeva i to preko interneta, zameni?! dobro, mozda justin ima talenat..[?], ali je PRERANO i PREVISOKO poleteo..

 2. Calling him FAKE won’t make you REAL

  Calling him DUMB won’t make you SMART

  Calling him WEAK won’t make you STRONG

  Calling him UGLY won’t make you BEAUTIFUL

  Calling him MEAN won’t make you NICE

  Calling him GAY won’t make you STRAIGHT

  Calling him RUDE won’t make you POLITE

  So why bother? He is a true inspiration for people who think they cant follow their dream! All the haters should just Be quiet!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.