230
Justin Bieber najavio svoj novi singl, “Heartbreaker”!

Justin Bieber najavio svoj novi singl, “Heartbreaker”!

230
SHARE

6024231_jb311

Slučajno ili ne, tek samo par sati nakon što je Selena Gomez zvanično najavila svoj album, Justin Bieber otkrio je da će uskoro objaviti novi singl.

jbiebs1

Kao što znamo, vredni Jus snima nove pesme i za vreme turneje a sad je obradovao više od 40 miliona svojih tviter sledbenika, objavivši omot novog singla, pa i deo stiha iz njega. Biebs je pozvao fanove da rašire vest o novom singlu a onda je objavio i par reči iz njega, koje glase: “Don’t tell me your my…” (Nemoj mi reći da si ti moja…). Naravno, mnogi su odmah pomislili da je ovo pesma inspirisana Selenom Gomez, ali ostaje da sačekamo i vidimo da li je baš tako!

IZVOR: Life Content

15 KOMENTARA

  1. Hahahahahahahahhaaa, ispade da se takmice sad…. Ma idi… Pa da cujem pesmicicu, jedva cekaam! :D

  2. A dusa…Jedva cekam da je vidim…ne sumnjam da ce pesma biti savrsena!!!

    <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3JUS 4EVER<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

  3. I prosli put kad je ona izbacila Come and get it on je nekolika sata kasnije pustio spot za All around the world.Jel on ovo pokusava da je sabotira ili sta??

  4. Super, tako mi je drago što će Justin objaviti nosi singl i to sa nazivom “Heartbreaker” (što znači da najavljuje novi album). Iako je “Believe” objavio Juna 19, prošlo godine Bieber je već predstavio 5 uspešnih singlova sa albuma i očigledno da će uskoro objaviti i svoj novi studijski album. Takođe, drago mi je što je Justin prešao cifru od 40.000.000 pratioca na twitteru. Ako već niste, pogledajte koju je sliku Justin postavio na svojoj facebook stranu povodom ovoga! Najbolji je! :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.