Start Stars Hot News! “Justin Bieber me je šutirao jer je bio ljubomoran na mene”, tvrdi...

“Justin Bieber me je šutirao jer je bio ljubomoran na mene”, tvrdi momak koji ga tuži

SHARE

Justin Bieber

Kao što znamo, izvesni Wayne Rennalls tužio je Justina Biebera tvrdeći da su ga pevač i njegovo obezbeđenje prebili ispred jednog noćnog kluba, a sad je otkrio više detalja o samom događaju.

Po Wayneovim rečima, Justin je bio užasno besan jer su ga devojke kulirale. “Iskreno vam kažem, u klubu se osećala ljubomora” kaže isprebijani 22-godišnji mladić koji radi kao maneken. On tvrdi kako je Jus uporno pokušavao da pozove devojke za svoj sto, ali da su ga one potpuno ignorisale. “Meni je prišla grupa devojka, bilo ih je oko sedam sa moje leve strane, tri sa desne i jedna iza mene. Niti jedna od njih nije otišla kod Justina”, objašnjava Wayne.

Justin Bieber

Jedna od devojaka koja je te večeri pozajmila njegovu leptir mašnu krenula je da izlazi iz kluba sa Justinom, a Wayne tvrdi da je batine dobio samo zato što je tražio da mu je ona vrati. “Justin je izvirio kroz krovni prozor svog vozila i počeo da se ponaša kao žestok momak. Psovao me je a ja sam skinuo svoju majicu. Tad su me svi zaskočili. Psovali su me a ja sam se pripremio za borbu, kako bih se zaštitio.” Kad ga je Justinovo obezbeđenje isprebijalo, nesrećni mladić kaže da mu je prišao i Justin i počeo da ga šutira. Niko iz Biebsovog tima još se nije oglasio povodom svega.

Autor: Life Content
FOTO: TANJUG

OSTAVI KOMENTAR