2789
Justin Bieber ljubomoran na Jamesa Franca

Justin Bieber ljubomoran na Jamesa Franca

2789
SHARE

Kako prenose američki mediji, mladom pevaču smeta prijateljstvo između njegove devojke – Selene Gomez i i zgodnog glumca – Jamesa Franca.

null

“Justin misli kako je to neprikladno, ali većinu je svoje ljutnje usmerio na Jamesa. Selena mu je rekla da su samo prijatelji i savetovala ga da se prestane ponašati kao razmaženo dete”, izjavio je izvor za The Nationa Enquirer. Nepoznati izvor je takođe dodao kako je Justin trenutno pod ogromnim stresom s kojim očigledno ne zna da se nosi, ali Selena ga je upozorila da se smiri jer će ga u protivnom ostaviti.

6 KOMENTARA

  1. ne vjerujem da je ovo istina ali ako jeste onda mogu reci da je justin puno zgodniji ljepsi simpaticniji i bolji od njega nema razloga za ljubomoru …

  2. Ja ,da sam on, ja bi se zabrinula. Šalim se naravno . Msm, bolje bit sa JB koji ima zelembaća ko mrava. Neka JB ne brine. Sve dok ima para i dok je popularan i omiljeni djevojkama, biće i Selena uz njega.

  3. Koje ste vi budale… Ako vam je Justin ljepsi ja ne znam sta da kazem. On je obicni djecak, ovo je pravi muskarac. Kuda ovaj svijet ide?

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.