1429
Justin Bieber lansira miris za devojke

Justin Bieber lansira miris za devojke

1429
SHARE

Tinejdž zvezda kaže da se odlučio na kreiranje parfema jer mu je veoma važno kako devojka miriše.

Naziv parfema je Someday, a on dolazi u specijalno dizajniranoj bočici s cvetom u obliku srca. Justin je povodom svega izjavio: “Budimo realni, miris devojke je veoma važan za momka! Ja sam toliko povezan s mojoj publikom a kreiranje mirisa koji se meni lično jako dopada  novi je način da ih uvučem u svoj svet”.

Deo prihoda od prodaje odlazi direktno u fond “Pencils of Promise” koji pomaže izgradnju škola kao i “Make-A-Wish” fondaciji. “Ne samo da sam kreirao parfem za svoje obožavateljke već sam i u mogućnosti da pomognem dobrotvornim udruženjima, što mi je jako važno”, rekao je mladi pevač. Justin uverava sve da je zaista radio na ovom mirisu, a ne da je samo stavio svoj potpis na kraju: “Zaista su mi dozvolili da vodim ovaj ceo projekat zato što ja svoje fanove znam bolje od bilo koga. Bio sam angažovan na svemu – od procesa razvoja samog mirisa pa do dizajna bočice i pakovanja.”

104 KOMENTARA

  1. @It’s Bieber,bitch…;) A ti opet glumis drvenog advokata a komentarisem na skoro svaki njegov post jer mi Justin daje dosta materijala za da ga ismejavam.A ja imam svoj zivot za razliku od tebe sto Justin ti je postao opsesija i sanjas o udaju sa njima haha curice vrati se u realni svet i nadji sebi stvarnog decka.

  2. megan
    Devojci je OČIGLEDNO dosadno,pa vređa sve koje ne vole Bieberove pesme i tu,kako ona kaže “kvalitetnu” (haha) muziku.. Najbolje da je ignorišeš.. :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.