349
Justin Bieber krije tajnu: Koja slavna devojka je zatreskana u Harryja Stylesa?

Justin Bieber krije tajnu: Koja slavna devojka je zatreskana u Harryja Stylesa?

349
SHARE

Slavni pevač veruje da je ceo svet poludeo za One Directionom jer su  pitanju  “istinski dobri momci” a otkrio je i kako se jednoj velikoj zvezdi Harry jako dopada.

null

“Momci iz One Directiona koji još uvek nemaju devojke će se sjajno zabavljati. Izgledaju sjajno, zvuče sjajno a kad još dodate britanski akcenat, devojke jednostavno polude za njima. Naravno da vam treba talenat, ali treba pridobiti i publiku, o tome se radi. One Direction su istinski dobri momci. Industriji je potreban novi bojbend a do kraja godine, oni će biti najveći bojbend na svetu”, konstatovao je Jus.

null

Justin nam je poverio i jednu tajnu – jedna velika zvezda jako se zagrejala za Harryja Stylesa ali nam kaže i kako joj se zakleo da o tome neće nikome pričati. U međuvremenu Daily Mirror je objavio da je tajanstvena devojka Taylor Swift. “Taylor je veliki obožavalac One Directiona a Justinu je rekla koliko joj se sviđa Harry. Bila je u bekstejdžu gde ih je pozdravila, a Justin je obećao da to neće otkriti javnosti.”

FOTO: SIPA

31 KOMENTARA

  1. Awwww. Pa sweet je da joj se Harry svidja, ali kako sam ja cula…Harry je zaljubljen u Viktoriju Dzastis i ona u njega.
    Ali jedino sto me nervira jeste to sto je SELENA GOMEZ LUDAAA za Zaynom, a Zayn ju je ispalio.:P Haha (Btw. Volim Selenu, samo kazem)

  2. Pa sta sto je zaljubljena u njega.To ce ceo svet da sazna, a sto sam ja u nega nikad.Jebem vam sitno zito.I ja cu joj poklati celu familiju

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.