453
Justin Bieber konačno upoznao svoju “suprugu”

Justin Bieber konačno upoznao svoju “suprugu”

453
SHARE

Biebs je pronašao malo slobodnog vremena i upoznao svoju najveću obožavateljku, koja sebe naziva Mrs. Bieber.

null

Šestogodišnja Avalanna Routh pati od retkog oblika raka, a njena najveća životna želja bila je da upozna svog heroja Justina. Zahvaljujući jednoj dobrotvornoj fondaciji, njoj se ispunio san. Njena porodica i prijatelji pozvali su lokalne TV stanice i preko Twittera i Facebooka pokušavali da privuku pažnju nekoga iz Justinovog tima. Kad su čuli Avalanninu priču, zaposleni u televiziji Fox povukli su svoje veze sa Justinovim menadžerom Scooterom Brownom. Čim je on čuo o čemu se radi, nazvao je Avalanninu mamu i rekao da će se sastanak dogoditi.

null

Braun je Avalannu i njenu porodicu doveo u Njujork na sastanak sa Justinom u četvrtak. Justin je delovao vrlo srećno što je upoznao devojčicu a na svoj Twitter okačio je fotku koju je potpisao sa ‘moja supruga na plivanju’.

24 KOMENTARA

  1. ,,Avalanna Routh pati od retkog oblika raka,a njena najveca zivotnja zelja bila je da upozna svog heroja Justina,, A ja mislila da je takvim osoba najveca zelja da ozdrave. Eh nista vise nije kao sto je nekada bilo,stvr sam zapanjena

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.