Start Stars Hot News! Justin Bieber kolabirao zbog iscrpljenosti

Justin Bieber kolabirao zbog iscrpljenosti

SHARE

Mladi kanadski pevač, Justin Bieber, prošlog je meseca bio toliko izmoren zbog naporne turneje, da je kolabirao i morao otkazati nastup. Tinejdžerski idol nije održao dogovoreni nastup u New Yorku, a fanovima je javljeno da je Justin bolestan. Kasnije je priznao da je bio “super bolestan”, ali nije ulazio u detalje, samo je napomenuo da su mu lekari odredili ležanje u krevetu i odmor. Sada se saznaje da je pevač navodno bio toliko loše da je kolabirao.

“Justin jednostavno nije mogao dalje. Pao je na krevet i doslovno se onesvestio. Mislim da je bio izmoren fizički i mentalno”, rekao je izvor blizak pevaču.

“Teški raspored jednostavno je učinio svoje te noći kad je Justin otkazao koncert. Na svakom nastupu daje sve od sebe, ali odjednom mu se počelo vrteti u glavi i osetio je slabost. Morao je ići u krevet. Dečko je zaista izmoren”, tvrdi izvor. Bieberu navodno očajnički treba odmor kako bi se oporavio, na čemu insistiraju i lekari. Navodno se mladi pevač pred kamerama pretvara da je sve u redu, ali ukoliko ovako nastavi, mogao bi ponovo kolabirati. “Ali ne želi da uspori. Ili ne može, jer ne želi da razočara svoju majku, menadžera ni fanove”.

OSTAVI KOMENTAR