453
Justin Bieber je najtraženija slavna ličnost na internetu

Justin Bieber je najtraženija slavna ličnost na internetu

453
SHARE

Ne samo da je Justin najpopularniji među zvezdama na “mreži svih mreža” već je  i jedini muškarac među prvih 10.

Katy Perry nalazi se na drugom mestu liste koju je objavio Bing.com a dalje slede Jennifer Lopez, Britney Spears i Lady GaGa, koja je prošle godine zauzimala prvo mesto. Šesta je Selena Gomez, sedma Nicki Minaj, osma je Rihanna, Beyonce je odmah iza, a deseto mesto pripalo je Taylor Swift.

70 KOMENTARA

 1. SpGC’n’Avril : sta smaras svega ti???????? 
  odkud ti znas ko su njegovi fanovi???? i dobro si rekla vidi se ko je glup,da si malo vise upucena znala bi da je on jedan od najtrazenijih na celom netu… jesi li procitala naslov??? za pismene pise. .. ..

  • A, jesi li ti pročitala moj komentar? Piše da mnogi pretražuju jer ga mrze, i da bi loše komentarisali… Za pismene piše. Kad smo već kod pismenosti, prvo slovo se piše veliko, ali tebi je mozak utrnuo od njegovih retardiranih pesama. @Nina^^ Pozz i za tebe.

 2. Ja mislim da ste i jedne i druge glupe, pa ovo je gubljenje vremena ljudi…kakve koristi imate od ovoga sto pljujete ovog malog i kakve koristi imate vi sto ga branite? NIKAKVE…ovde samo Justin ima korist,povecavate mu popularnost (vi sto ga mrzite.)
  da se svadjam sa nekim zbog nekog ko ne zna ni da li ja postojim? ni u ludilu,simpatican mi je,ali necu da pravim budalu od sebe kao one devojke sto placu zbog njega ili salju pretece poruke njegovoj devojci ili nude nevinost za kartu za njegov koncert i td…
  Ko je on da se ja tako ponizavam zbog njega? NIKO, jedan obican klinac ispod mog nivoa. Ja ovde pisem komentare samo kad nemam druga (pametnija) posla.

 3. Nijeeeeeeeeeee najtrazenija ima i druge zvezde sem njega np Eric Saade,Selena,Vnessa Morgan i ostali :P preterali ste sa njim!!!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.