391
Justin Bieber je najtraženija ličnost godine u Americi

Justin Bieber je najtraženija ličnost godine u Americi

391
SHARE

Google je napravio listu najpopularnijih ličnosti, a na njoj dominira maloletni hitmejker iz Kanade.

Odmah iza njega je Kim Kardashian, dok je Lady GaGa treća. Nicki Minaj zauzela je četvrtu poziciju, a peto mesto zauzela je Casey Anthony, koja je oslobođena krivice za ubistvo svoje bebe.

Kim ipak može da se pohvali kako je njeno venčanje izazvalo najviše pažnje u 2011. godini, čak više nego svadba princa Williama i Kate Middleton.

20 KOMENTARA

  1. sto volim ove vase komentare kako je lep ajde jeste on sladak i sve to ali tu je RUZAAAN najace mi je kad kazete kako je prelep dusa micu bla bla a on nikad ruzniji i vi kazete kako hejteri nemaju zivot iskreno cu da vam kazem tako JE ZABAVNO zajebavati vas belijebere jer se tako primate i lozite i gubite i vi nemate zivot hejterima je samo zabava da vas loze I NIKO NIJE LJUBOMORAN NA NJEGA JER NEMA RAZLOGA DECKO JE RTD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Svaka cas Justine dusaaa malla…..avi sto ga nevoli te nekomentarisite…ustvari ljubomorne duse mogu da mu P*SE !!!!!

  3. sta se lozite odmah i to nije razlog da nekom pisete kurvo ovo ono.Ona nije kurva kurva je neko ko se prodaje za pare.Ja necu rec da je on ruzan jednostavno nije moj tipa.Ima za mene mnogo boljih muskaraca i pjevaca..A vi nemojte napadat odmah osobu samo je rekla svoje misljenje zar se morate svadjat stalno okee vi ga volite al i vi postuje nas kojim on nije drag.Ja nikom nmg zabranit da ga slusa jednostavno ja ga necu slusat jer mi ne lezi njegovaa muzika.Aj SAD cao…

  4. Loca da znam da ga ne volis i   ja sam ok sa tim mislim svejedno mi je  ali ima i hejtera koji ga vrijeđaju a sto je najgore vrijeđaju sve beliebere za mene to nije normalno uvijek govore da su svi belieberi opsjednuti mene to vrijeđa jer znam da nije istina  ali ja mislim da si ti jedan od  hejtera koji je normalan 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.