155
Justin Bieber je iskren i hrabar u novim pesmama, tvrdi njegov producent

Justin Bieber je iskren i hrabar u novim pesmama, tvrdi njegov producent

155
SHARE

Justin Bieber Heats Up Shanghai on World Tour

Maejor Ali pomogao je Justinu da napiše pesmu “Heartbreaker” koja nam je predstavljena prošlog ponedeljka, a koja po njegovim rečima razbija sve stereotipe o zaljubljenim momcima.

“Mislim da je to kul, posebno jer on ima 19 godina. Ljudi često misle kako nije kul biti iskren i mislim da je vrlo hrabro od njega što je on takav”, kaže Maejor za MTV News. “Srećan sam što je on to uradio… tako da mu odajem priznanje na hrabrosti.” On dodaje kako je “Heartbreaker” jedna od najličnijih, najromantičnijih i najbolje napisanih Jusovih pesama. “Želeli smo da njegova muzika bude maksimalno iskrena, tako da se u pesmi čuje sve ono o čemu smo pričali u studiju. Pokušali smo sve reči da pretvorimo u muziku i mislim da je zato na kraju sve ispalo tako iskreno i tako lično.”

Autor: Life Content
FOTO: FAME

9 KOMENTARA

 1. Mislim da je pesma savrsena!!Iako sam Selenator…Ponovo one reci posvecene Seleni gde joj se obraca…Nadam se da ce je vratiti…<3 

 2. #Proud of u,Justin <3
  VAZNO,PROCITAJ!!!!!
  E ovako znaci tri Belieberke iz Srbije su poslale pismo u kojem mole Justina na dodje u Srbiju uopste na Balkan,i to pisme je danas tj, jutros stiglo u Kanadu kod Jusove bake..Ona za 2 dana ide kod Justina i dace mu to pismo..
  Znaci kad sam procirtala pocela sam da vristim skacem placem… NADAM SE DA CE Justin DOCI NA BALKAN!!!!<3333
  Eto samo sam htjela da se obradujete :*

 3. @Coment01 Hahah nije tajna :) Procitala sam na fb,adminka na jednoj stranici je obajvila da je ona i 2 njene drugarice poslale pismo :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.