300
Justin Bieber izviždan na košarkaškoj utakmici

Justin Bieber izviždan na košarkaškoj utakmici

300
SHARE

Pop pevač ostao je u čudu, jer su ga navijači izviždali kada se pojavio na jednoj utakmici NBA lige.

Naime, Justin je očekivao da ga publika prijateljski dočeka, nakon što je odlučio da pogleda utakmicu između Njujork Niksa i Dalas Maveriksa. Međutim, kada su ga kamere pokazale u krupnom planu, sve što je moglo da se čuje jesu zvižduci i glasno negodovanje.

Justin je u tom trenutku imao 3D naočare koje je poneo sa premijere svog novog filma, a nakon svega što mu se desilo, vrlo brzo ih je uklonio sa lica na kojem mu se videlo da je zbunjen tom reakcijom fanova.

30 KOMENTARA

 1. Hahhahah.
  Nekako sam znala da ce malla reci
  nesto pametno. xD
  Ajde sad mi objasni kako je on ‘lep’ i ‘divan’….
  i kako sam ja ‘ljubomorna’ ……
  I tako to.
  :3
  Bas drazesno.

 2. brt kakoo seruu…bash volite da izmisljatee….auu ovo je do sad najbizarnije…ae probajte nesh gore da izmislite molim vas…

  • Btw : Ne zanimaju me komentari nezrelih klinki. I ne,nisam ljubomoran na pedera koji je sad usao u pubertet i koji ce se ,Hvala Bogu,skloniti sa scene na neko vreme.ili ce pevati na playback posto zbog mutacije ce krestati :D ! :P

   • Tako je, brate bicje to sweet years with out Bieber (ne zachin nego Justin) hvala Bogu i njegovo vreme cje procji xD!!!

 3. Ispravka… reakcijom anti fanova. Shta je ochekivao, a? Pa nije on glavna faca svugde. Mislim da ni jedan normalan mushkarac ne voli da slusha njegove pesme.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.