379
Justin Bieber izrešetan mecima u seriji CSI

Justin Bieber izrešetan mecima u seriji CSI

379
SHARE

Poznato je već da su mladog pevača Justina Biebera “ubili” u popularnoj seriji “CSI”, a ovih je dana konačno objavljena i krvava scena u kojoj Justinov lik gine.

Justin je u nekoliko epizoda serije glumio problematičnog tinejdžera Jasona McCanna. U epizodi prikazanoj 17. februara na američkim malim ekranima, Jason strada kad je zapucao na policiju koja mu je preprečila put. Ranjava jednog policajca, a ekipa CSI ga je potom izrešetala mecima.

[youtube 3zb64y6Nvs0]

34 KOMENTARA

 1. Ti me nisi upoznala uzvio,tako da ne sudi koliko imam godina,jer se to tebe ne tice.
  I samo da znas da sam verovatno cak i starija od tebe.

 2. @Justin Bieber’s biggest fan
  Da nema nas hejtera (ili kako nas već zovete),vama bi bilo dosadno.. ;)
  Ja ne mrzim JB,jednostavno ne volim njegove pesme i njegov ‚‚glasić‚‚ i sav mi nekako deluje smotano i malo,ali to ne znači da ne mogu da komentarišem na njegovim postovima i stranicama,jer mi je prosto zabavno kad vidim kako se mozgovi pojedine dece (npr. ti) užasno vređaju kada nešto kažeš za JB , a da to nije ‚‚VOLIM TE JB!‚‚ i tome slično. Ponašate se kao da je on Bog,a ne tinejdzer.. -.- I to me nekako najviše užasava.

 3. @Justin Bieber’s biggest fan hahahaha od mene starija nisi jer po tvoje komentare i to sto volis Justina si sigurno klinka jer niko nad 18 godina ne voli Justina a ja imam skoro 18 pa tako da sta vise da ti kazem.

 4. Jao JB je jako lepo odglumio……
  Ali pogotovo i one male delove gde se pojavljuje jako malo……
  Sve u svemu svidja mi se…..

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.