562
Justin Bieber iznervirao goste jednog restorana – igrao se helikopterima na daljinski

Justin Bieber iznervirao goste jednog restorana – igrao se helikopterima na daljinski

562
SHARE

Justin Bieber nedavno je iznervirao goste jednog restorana. Umesto da se u skupom restoranu ponaša normalno, on je od njega napravio igraonicu. Nije jasno zašto, jer se sa šesnaest više niko ne igra igračkama.

Justin je tako posetioce restorana ometao letećim helikopterima, kojima je upravljao daljinskim. Uskoro je ispraćen iz restorana, no to ga nije omelo da se nastavi ponašati bezobraznoo. Tako je sebi nacrtao brkove iznad gornje usne. Mnogi su se upitali kako se to Bieber ponaša. Njegovo ponašanje bliže je šestogodišnjaku, ali od mlade super zvezde ne možemo ni očekivati više.

56 KOMENTARA

  1. ja gledam the vampire diaries na netu. PoOoZZZZ kako skola?
    @Megan pozzzz sta ima kako skola 

  2. ma isto ja gledam the vampire diaries na netu. PoOoOoZzZ U sledecem broju -bravo-a hocemo bon jovi jel da? Sta mislis o mom novomm imenu?

  3. Eto ko je Nicki Minaj jedna coool pevacica. PoOoZZZZ ODUSEVICE TE NJENE PESME 100 POSTO !!!!!!!!! PoOoOzZzzZz 

  4. nicki minaj ti je reperka…super je.. (: ima duetsku pesmu sa riri – fly…extra pesma.. (: i ona je bas cool..ja sam za nju cula preko @hottiehellyeahh na twitteru..

  5. dusha moja……koji je ovo car……..boli njega neka stvar za ljudima u restoranu….radi sta hoce ………gde hoce…….kad hoce………<3 <3 <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.