Start Stars Hot News! Justin Bieber izneo šokantan stav za Rolling Stone

Justin Bieber izneo šokantan stav za Rolling Stone

SHARE

Justin Bieber izrazio je svoja politička stajališta u novom izdanju časopisa Rolling Stone. Usput je snimio i naslovnicu za isti i konačno maknuo kosu s lica.

“Ne verujem u pobačaj, za mene je to ubistvo deteta”, rekao je Bieber. Kad je upitan šta bi uradio  s žrtvama silovanja koje uz svu nesreću još i zatrudne, rekao je: “Ne znam, mislim da se sve događa s razlogom. Ipak, nisam se nikad našao u takvoj situaciji pa ne mogu suditi o tome”, rekao je.

Ipak, njegovi stavovi ne trebaju da nas iznenade. Bieber je odgojen u jakoj katoličkoj porodici, a njegova majka, iako alkoholičarka, uspela je da ih usadi u njega.

“Mislim da ne bi trebali da vodite ljubav s nekim ukoliko niste u tu osobu zaljubljeni”, rekao je mlađani Justin. Osudio je i američko zdravstvo, jer se kod njega, u rodnoj mu Kanadi, boravak u bolnici ne plaća već sve pokriva socijalno.

U međuvremenu, The Rolling Stone je priznao da je Justinova izjava izvučena iz konteksta. Naime, pevač je rekao da ne smatra kako žrtve silovanja koje zatrudne treba da zadrže dete, odnosno da se tako ružne stvari ne dešavaju sa razlogom. Časopis je navodno greškom izostavio ovu rečenicu, zbog koje je Justin ni kriv ni dužan, na sebe navukao gnev sa svih strana.

OSTAVI KOMENTAR