655
Justin Bieber izneo šokantan stav za Rolling Stone

Justin Bieber izneo šokantan stav za Rolling Stone

655
SHARE

Justin Bieber izrazio je svoja politička stajališta u novom izdanju časopisa Rolling Stone. Usput je snimio i naslovnicu za isti i konačno maknuo kosu s lica.

“Ne verujem u pobačaj, za mene je to ubistvo deteta”, rekao je Bieber. Kad je upitan šta bi uradio  s žrtvama silovanja koje uz svu nesreću još i zatrudne, rekao je: “Ne znam, mislim da se sve događa s razlogom. Ipak, nisam se nikad našao u takvoj situaciji pa ne mogu suditi o tome”, rekao je.

Ipak, njegovi stavovi ne trebaju da nas iznenade. Bieber je odgojen u jakoj katoličkoj porodici, a njegova majka, iako alkoholičarka, uspela je da ih usadi u njega.

“Mislim da ne bi trebali da vodite ljubav s nekim ukoliko niste u tu osobu zaljubljeni”, rekao je mlađani Justin. Osudio je i američko zdravstvo, jer se kod njega, u rodnoj mu Kanadi, boravak u bolnici ne plaća već sve pokriva socijalno.

U međuvremenu, The Rolling Stone je priznao da je Justinova izjava izvučena iz konteksta. Naime, pevač je rekao da ne smatra kako žrtve silovanja koje zatrudne treba da zadrže dete, odnosno da se tako ružne stvari ne dešavaju sa razlogom. Časopis je navodno greškom izostavio ovu rečenicu, zbog koje je Justin ni kriv ni dužan, na sebe navukao gnev sa svih strana.

20 KOMENTARA

 1. To je njegovo mislenje a ja se sa tim slazem.A Justin je uvek sladak.On je najlepsa osoba na svetu koju sam ikada videla.Mislim ja ga volim najvise na svetu……..LoL…..I LOVE YOU JUSTIN <3 FOREVER

 2. pa naravno da je to ubistvo djeteta…kako se znas * ebati a “neznas” zastititi…. pa mislim ako ti je bilo lako s nekim uci u krevet naravno sa svojom voljom vidi kako je odgajati djete…JUTIN JE u prevu…i love J.B.

 3. Ja se slazem sa s njim. Ne zato sto je on to rekao, nego zato sto je to istina. mama moje bliske drugarice htela da podbaci ali nije (imala je 16. godina), i drago mi je sto nije podbacila.

 4. A to sto si malo ljubomoran sto on moze imati koju god devojku hoce,ti je razlog da ga nazivas pederom?
  Ha HA HA!!
  Nezreli mali decace.

 5. U potpunosti se slažem s Justinom, ne zato što sam jedan od njegovih najvećih fanova, zato što sam član svih grupa na Facebooku gdje se spominje njegovo ime, zato što stalno slušam samo njegovu muziku, zbog koje sam imao problema i sa komšijama i sa rođenom majkom koja me je zbog njega nazvala i homoseksualcem već zato što sam mladi psiholog koji, za razliku od većine drugih osoba, bilo mlađih ili starijih, razmišlja o životu i sličnim stvarima. Još je i dobri stari Sigmund Freud rekao da se ništa ne dešava bez razloga odnosno svako zašto ima svoje zato. Da je vašu majku neko silovao, biste li se vi složili s tim da vas neko samo izvadi iz njene utrobe dok još niste ni svjesni za sebe, da vas neko ubije? Naravno, ima puno ljudi koji nisu ni htjeli da se rode, pa misle da ni drugi to nisu htjeli, imam jednog takvog prijatelja pa znam…
  A to sa frizurom, nije sad nešto extra al’ je i dalje dobra. Ona prošla je bila puno bolja. Sjećate se kako je ono jednom bio rekao da će se obrijati, šta mu ono onda bi, Bože dragi, pa se bio vratio u normalu, vjerujem da je to sve, kao i ovo, samo jedna prolazna faza puberteta ili adolescencije, ma imao sam i sam jako puno takvih, vjerovatno je i njegov otac uradio nešto slično pa se on sad samo pokušava poistovjetiti s njim, kakav otac, takav sin. Samo se nadam da će i mene i njega ove faze brzo, što brže proći…
  Long Live Justin D. Bieber!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.