840
Justin Bieber iznenađen optužbama na njegov račun

Justin Bieber iznenađen optužbama na njegov račun

840
SHARE

Mladi pevač kaže da nije tačan navod da se ponašao kao derište na svom nedavnom letu, za šta ga je optužio jedan od putnika.

Navodno, Justin je na letu iz Los Anđelesa ka Aziji pravio mnogo problema – nije hteo da sedne pre poletanja aviona i bio je jako grub prema posadi aviona. Jedan izvor je rekao za Fox411.com, “Mučio je posadu za vreme celog leta, niko nije mogao da veruje šta radi. Na kraju, pilot mu se predstavio i ljubazno ga zamolio za autogram, što je on grubo odbio”.

Justin kaže da sve to nema nikakve veze s istinom. “Ne znam o čemu se radi. Nisam čuo za tu glasinu. Ne mislim da treba da verujete svemu što čujete. Ljudi stalno izmišljaju svašta.”
Ipak, ovo nije prvi put da Justina optužuju da se ponaša jako nezrelo – pre nekoliko meseci je glumica Marg Helgenberger tvrdila da je mladi pevač bio jako težak za saradnju na snimanju jedne epizode serije CSI.

115 KOMENTARA

 1. Kaćaaa, pa kad ćeš kod mene? :( xD
  Ebem te, što me nisi juče zvala na mob!? Btw idi u poruke na twitteru.

  Malla, ma jesam ja na skajpu samo sam na invisible! :mrgreen: Zbog određenih osoba… -.-

 2. @alisa…xD znm kako ti je :P posalji mi poruku kad sam online a ti invisible da znm da si tu :D

  @ana zato sto nekad idem preko mozile a nekad preko google chrome-a a na mozili imam jednu adresu a na gch drugu…zato mi se slika menja, zavisi preko cega ulazim…

 3. I vi Belibiberke ili šta već,lupajte mi minuse,pa šta,ne znate Justina,niti ćete ga znati,ne možete pouzdano tvrditi kakav je.On što nudi svetu je najobičnija FASADA!Ovo se dešava po treći put,da on pravi sranja…Pogledajte činjenice… :roll:
  I to što svi govore da je dobar dečko,ovo-ono….A šta će,keve vam da kažu?Da je derište ,da je pravio sranja?Ne.Zato reditelji,šminkeri,snimatelji,itd. moraju da kažu to da ne bi dobili otkaz…Ne zarađuju milione,kao on.A poznate ličnosti zbog marketinga i para….

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.