1362
Justin Bieber izbegava flertovanje sa Beyonce jer poštuje Jay-Zja

Justin Bieber izbegava flertovanje sa Beyonce jer poštuje Jay-Zja

1362
SHARE

Biebs priznaje kako voli sve u vezi Beyonce, ali da zbog njenog muža Jay-Zja ne pokazuje svoja prava osećanja prema njoj.

FFN_IMAGE_9161939|FFN_SET_9161073

Kada su ga u Q magazinu upitali koju slavnu ličnost bi voleo da vidi kao svog Twitter sledbenika, Bieber je odgovorio: “Beyonce. Ona je tako seksi, volim sve u vezi nje.” Ipak, Justin je dobar momak, pa kaže kako ne bi pokušao da ukrade Bey od Jay-Zja, već da bi mu bilo dovoljno kad bi ona postala njegov sledbenik. “Odavno sam zaljubljen u nju. Ipak, ne bih stao između njih – nikad to ne bih uradio. Ali pričajući o ovome, nateraću je da postane moja sledbenica na Twitteru.”

Osim Jay-Zja Justin je nekako zaboravio da pomene još jednu osobu kojoj bi strašno smetalo njegovo flertovanje sa Beyonce – Selenu Gomez! Možda je Jus pokupio nešto od svog prijatelja Harryja Stylesa, pa ga sad više interesuju starije devojke?

206 KOMENTARA

 1. Jadna Selena, kako ga nije sram!!!!
  Kako mi je zao nje!!!!
  On se muva sa devojkama u spotu, govori da ostali iimaju dobre guze, sad ovo…. A poslije se ljuti na nju!
  Je*em mu pi*ku materinu!!!!!
  Mislim lijep je ima i dobre pjesme ali stvarno!!!

 2. Ovo se Justin šalio jer mu je ona jedan od idola.. Selena :3 :D što se tiće spota to mu je dio posla i to je namjenjena pjesma seleni (i skoro pola albuma believe je za nju :) ) nije on takav ako je ovo reko nemora znaćit da je nepoštuje selenu ili što on je nju izabro i ona njega oni su sretni skupa a sve ostale glasine koga briga bitno je da se oni vole ;)

 3. @oneofthebieber family nadam se da je ovo samo sala. Posto, stvarno, on se odma ljuti cim Selena zvirne okom nekog drugog momka, a on tako…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.