1015
Justin Bieber i Selena Gomez: Nova godina u Meksiku

Justin Bieber i Selena Gomez: Nova godina u Meksiku

1015
SHARE

null

Justin i Selena odleteli su za Meksiko gde će zajedno proslaviti Novu godinu.

null

“Vreme je za malo odmora”, napisao je nedavno Biebs na svom Twiteru ali nije otkrio gde tačno ide. Kasnije, on je objavio svoju fotku na kojoj je go do pojasa uz komentar: “Kuliram sa svojim prijateljima na odmoru.” Selena i Justin su nakon sletanja ljubazno pozirali s jednom obožavateljkom, ali su se s njom ipak slikali odvojeno. Ovaj odmor idealna je prilika da Jus i Sel ojačaju svoje vezu koja je nekoliko puta bila pred raskidom.

null

S obzirom da je u Meksiku jako toplo, to je dobra prilika za Justina ne samo da pokaže trbušnjake koje je dobio u 2012. već i novu tetovažu. naime, na njegovoj levoj nozi sad je detaljan crtež ruku koje se mole, a ispod njih je tepih od ruža.

IZVOR: Life Content

20 KOMENTARA

  1. prelijepi su zajedno <33 Samo jel' iko skontao da Selena na svakom odmoru nosi isti kupaći kostim,čak ga je nosila i u filmu Monte Carlo o.O

  2. e a zar Jus ne nastupa u Njujorku za Novu god.???To je bravo objavio pre neki dan(na stranici “Harry zaboravio pasos”)
    SRECNA SVIMA 2013.:***!!!!!!!!!!!!!^^

  3. Just NoH8 to joj je slika jos od prosle godine nzm na nekoj plazi su bili ;) a juce iz meksika ocigledno jos nema slika pa su stavili stare ;)

  4. prva slika je od prosle godine to znam, odnosno sad ved od pretprosle :) a za ostale ne znam…a justin jeste nastupao sinoc valjda u njujorku na ”tajms skveru” ili tako nesto :D

  5. Bitno je da je Sel srećnaa :D Ja Justina nisam gotivila ali zbog nje sam počelaa.Ja sam team Jelena :3

  6. Kakav je ovo caspois koji daje slike i prodaje laznu pricu?Ovo je jos od prosle godine gde je Selena bila na vencanju kod svoje prijateljice.Jos jedan dokaz da se ovom caspois nista ne treba verovari jer produ samo lazne price!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.