Start Stars Hot News! Justin Bieber i njegovo obezbeđenje maltretirali posetioce u Diznilendu?!

Justin Bieber i njegovo obezbeđenje maltretirali posetioce u Diznilendu?!

SHARE

Justin Bieber And His Crew Stop For Junk Food

Justin Bieber je sa za sad nepoznatom devojkom posetio Diznilend, ali sad su se pojavila svedočenja koja govore da su zbog njegovog zadovoljstva ispaštali ostali posetioci.

Biebs se u zabavnom parku pojavio u društvu čak 30 svojih prijatelja i svite a kako prenosi Splash News, on i njegovo okruženje ponašali su se kao da je ceo Diznilend njihov! Po istim navodima, oni su čak koristili podzemne tunele i bekstejdž kako bi se brže kretali između atrakcija i držali se podalje od fanova. Biebs je čak uspeo da jednu od atrakcija, rolerkaster Space Mountain, zatvori za “obične” posetioce kako ne bi morao da čeka u redu, već se odmah provozao nekoliko puta.

Kako prenosi isti časopis, obezbeđenje mladog pevača držalo je njegove fanove na pristojnoj udaljenosti a svako ko bi pokušao da napravi fotku, bio bi u istom trenutku na meti Biebsovih telohranitelja, među kojima je bio i Hugo Hesny, optužen da je pre nekoliko dana davio paparaca. Niko iz Biebsovog tima nije se još uvek oglasio povodom ovih informacija.

OSTAVI KOMENTAR