372
Justin Bieber i Harry Styles planiraju zajednički odmor u Las Vegasu

Justin Bieber i Harry Styles planiraju zajednički odmor u Las Vegasu

372
SHARE

null

Ako su glasine tačne, Harry Styles i Justin od pre par dana ponovo su singl pa nije čudno što su došli na ideju da zajedno odu u Las Vegas i dobro se zabave.

null

Kako prenosi “The Sun”, Justin i Harry već su sve smislili, a ukoliko odlazak u Las Vegas ne bude moguć, druga varijanta je Meksiko. Jedan njihov prijatelj otkrio je za tabloid: “Momci su hteli da odu na zajedničko putovanje još dok su bili sa svojim devojkama, ali to se nikad nije ostvarilo. Sad su slobodni i žele da se to desi. Još uvek nemaju prava da konzumiraju alkohol, ali to ih neće zaustaviti.”

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

42 KOMENTARA

  1. ahhahahahah. a taylor na twitteru napisala: “Back in the studio. Uh oh…”
    smijala sam se tri sata. mislila sam da nije takva,al sad shvatam da jeste.

  2. Jaooo,,I meni bi Harry i Selena bili prelepi zajednoo :) Selena je najlepsa,najtalentovanija,najzabavnija tj,najdivnija devojka a nas Hazza je Hazza :3 Bili bi prepreprepredivni zajedno,jer su oboje savrseni.Da,Selena je potpuno drugacija od Taylor.Selena je opustena,duhovita i prelepa.Ali verovatno nece biti zajedno(ja podrzavam ‘Jelena’ tim :D ) pa bi bilo super da Harry nadje devojku kao sto je Sel <3 <3 Ja sam Directioner i Selenator ;) AAAA..Obozavam ih ^_^ A volim i Jusaa.

  3. @DirectionerSelenatorLovaticJonaticKatycatMixerRihanna-navyBrat :)  Slazem se sa tobom. Ali Sel je Sel,jedna jedina i nezamenjiva. Posto veza izmedju njih nije moguca,Jus i Harry mogu u Srbiju na odmor,izmedju mene i Harryja jeste….xD (salim se,naravno)…:DD

  4. e  jer ste culi ne znam ,da li je ovo tacno da 23.11.2013 godine dolazi one direction u beograd
    ako dolaze ja idem :***:D<3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.