188
Justin Bieber i Ed Sheeran rade na novom albumu?

Justin Bieber i Ed Sheeran rade na novom albumu?

188
SHARE

null

Menadžer Justina Biebera, Scooter Braun pokrenuo je spekulacije o saradnji objavivši kako je Ed Sheeran prisutan u studiju gde Biebs snima svoj akustični album.

Justin je utorak veče proveo u studiju a Scooter je tvitovao fotku Edovu fotku, koju je mladi engleski muzičar kasnije objavio na svom profilu. Nakon toga, on je dao i komentar: “Neću vas lagati. Večeras vlada magija u studiju. Stvarno sam počastovan što sam ovde.” Ed već važi za vrlo poštovanog muzičara, pa nema sumnje da je od velike pomoći Justinu.

null

Kao što znamo, Ed je već sarađivao s Taylor Swift i One Directionom, ali je nedavno otkrio Ryanu Seacrestu da se na to retko odlučuje. “Otkrio sam kako su saradnje nekad previše isforsirane i ne rade. Trebalo bi da sarađujete samo kad to ima smisla”, rekao je. Po svemu sudeći, ovo je idealna prilika za tako nešto! Justinov akustični album trebao bi da se pojavi 29. januara.

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

15 KOMENTARA

  1. -1 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Emira love DJ Malik(all 1D too),Chris Brown,Pitbull,Drake,Bruno Mars,Alexandra Stan,Rihanna,Rita Ora,X-tina,Lady Gaga,Nicole Sherzineger,J.Lo.,Gwen Stefani,Flo Rida,Justin Timberlake,Conor Maynard,Demi Lovato,Taylor Swift,Maroon 5,Fun,Pussycat Dolls,L

    Ma Ede nemoj ti sarađivati sa Justinkom Džibericom!-.-
    Ti si sjajan muzicar,a ova džiberica samo krešti na sceni! :o

  2. Zasto nebi suraðivao sa Justinom a sa onom gejevima moze jeli odjebite dabogda svi vi pocrkali od te bolesti sto imate u mozgu

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.