Start Stars Hot News! Justin Bieber: Humanitarnim aktivnostima protiv loše slike u javnosti

Justin Bieber: Humanitarnim aktivnostima protiv loše slike u javnosti

SHARE

Justin Bieber navodno želi da se posveti humanitarnom radu kako bi javnost promenila negativno mišljenje o njemu, koje se pojavilo nakon nekoliko incidenata u kojima je učestvovao.

Za slavnu muzičku zvezdu 2013. godina nije počela baš najbolje. Iako i dalje ima najvernije fanove u svetu šoubiznisa, zbog svojih ispada poput kašnjenja na koncert i napada na fotografa, mnogi su ga kritikovali, pa i njegove kolege. Njegov tim sada je odlučio da se baci na posao kako bi popravio njegov imidž, pa su predložili da se Justin okrene humanitarnim aktivnostima u narednih nekoliko nedelja, kako bi pokazao da on nije loš momak.
“Justinov tim, umesto da pokušava da se bori sa lošim publicitetom, želi da usmeri njegovu energiju u dobrotvorna dela. On je već donirao dosta novca u humanitarne svrhe, ali nikada o tome nije javno govorio niti pokušavao da to naglasi”, rekao je izvor za Hollywood Life i dodao: “Justin je toliko na udaru medija da oni žele da ga pokažu u drugačijem svetlu. Još uvek nisu doneli konačnu odluku, ali razgovaraju o tome da se Justin angažuje na humanitarnom polju, da snimi spotove i slično.”

Autor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR