Start Stars Hot News! Justin Bieber doživeo potres mozga nakon incidenta u bekstejdžu

Justin Bieber doživeo potres mozga nakon incidenta u bekstejdžu

SHARE

Pevač je obavestio fanove da je doživeo nesreću u Parizu, nakon što je naleteo na stakleni zid. Doktori su za TMZ rekli da je u pitanju potres mozga.

null

Jus je u Evropi gde promoviše svoj novi album a nakon udarca pao je u nesvest. Ipak, on se brzo oporavio i održao nastup. “Udario sam glavu i bila mi je potrebna voda. Sve je u redu. Ja sam Kanađanin, mi smo izdržljivi. LOL. Sve je u redu. Moram raditi stvari lagano ostatak večeri. Vraćam se na posao zbog vas ljudi, već sutra. Hvala”, tvitovao je pevač.

Biebs priznaje da su ga fanovi ponovo iznenadili, jer su za nesreću saznali i pre njegove mame Patti. “Činjenica da ste svi znali šta se desilo pre moje mame je impresivna, LOL. Imam neverovatne fanove. Jako sam zahvalan na vašoj ljubavi.”

null

Ovo inače nije prvi da je pevač imao incident sa staklom – pre tačno dve godine udario je u staklena vrata. Šaleći se da će se osvetiti svom starom “protivniku”, Biebs je napisao: “Videćemo se mi opet staklo. Osvetiću se. Bieber protiv stakla. MGM Las Vegas 2013. LOL, morate se smejati sebi.”

OSTAVI KOMENTAR