Start Stars Hot News! Justin Bieber donosi iznenađenja u svom novom filmu “Believe”

Justin Bieber donosi iznenađenja u svom novom filmu “Believe”

SHARE

justin

Novi film Justina Biebera “Believe” juče je tajno prikazan na Internacionalnom filmskom festivalu u Torontu, dok je pevač putem Twittera obavestio svoje fanove da je juče dao ekskluzivni intervju koji će takođe biti uključen u film.

“Believe” je režirao Jon Chu, koji je potpisao i Biebsov koncertni film “never Say Never”, a ovog puta fanovi će imati priliku da vide Justinov put do uspeha. Hollywood Reporter piše da najodaniji fanovi imali priliku ekskluzivno da vide delove filma, pre nego što on bude zvanično objavljen. Pevač je putem Twittera najavio da ćemo ovog puta videti i čuti ono što ranije nikada nije otkrivao, pošto je na Twitteru napisao da je dao ekskluzivni intervju reditelju, koji će se takođe naći u filmu: “Upravo sam dao najvažniji i najiskreniji intervju u životu. Tri sata svega. Hvala ti, Jon Chu!”, napisao je Biebs pre nego što je objavio nekoliko fotografija sa sniomanja.

justinnn

Chu je objasnio da je prvobitno bilo planirano da snime koncertni film, ali da su shvatili da mogu da snime dokumentarac. “Počelo je samo kao koncertni film, ali sada imamo još mnogo stvari. Imamo snimke kada je pisao prvu pesmu za svoj naredni album na komadiću papira. Prazan papir, brisanje pisanje – tako je sve počelo. Moći ćete da vidite kreativni proces pisanja pesama pod takvim pritiskom. Traženje producenata, pisanje nekih stvari, odbacivanje nekih stvari, izbor prvog singla, stvaranje albuma”, rekao je reditelj.

justinn

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR