Start Stars Hot News! Justin Bieber dobitnik nove MTV nagrade – MTV Voices

Justin Bieber dobitnik nove MTV nagrade – MTV Voices

SHARE

MTV je danas objavio da će Justin Bieber i Forum mladih Severne Irske biti nagrađeni prvim MTV Voices nagradama na posebnoj ceremoniji tokom vikenda dodele “2011 MTV EMA” nagrada u Belfastu.

MTV Voices je novi MTV-jev društveno odgovorni brend, jedinstvena online platforma koju MTV pokreće u subotu, 5. novembra, a predstavlja društveno pozitivne i inspirativne sadržaje koje proizvodi odabrani tim globalnih saradnika, međunarodnih i lokalnih muzičkih izvođača i MTV-jeva publika. Sponzori dodele “2011 MTV EMA” su Dell, Replay, Hyundai i Swatch.

Kao prvom izvođaču koji će primiti MTV Voices nagradu, Bieberu će biti odato priznanje za njegov ambiciozni projekat BELIEVE CHARITY DRIVE, kojim ovaj mladi muzičar podstiče svoje fanove da pomognu u prikupljanju nekoliko miliona dolara za 20 dobrotvornih fondova širom sveta. Bieber je te organizacije odabrao zbog njihove usmerenosti na obrazovanje, dobrobit mladih i muziku. Uz njegov rad na BELIEVE CHARITY DRIVE, Bieber je vrlo aktivan u Make A Wish fondaciji i organizaciji Pencils of Promises, koje pomažu u izgradnji škola za decu koja nemaju pristup obrazovanju.

Svake godine na dodeli MTV EMA, MTV će takođe nagrađivati i lokalne organizacije u gradu-domaćinu dodele, čija misija odražava duh projekta MTV Voices. Ove godine, nagradu će primiti Forum mladih Severne Irske (Northern Ireland Youth Forum – NIYF), organizacija koju vode mladi, a za cilj ima inspirisanje i osposobljavanje mladih ljudi za akitvno učestvovanje u društvenim pitanjima koja ih dotiču. Putem različitih događaja, online foruma, programa obuke i lobiranja, NIYF želi da izgradi samopouzdanje kod svojih vršnjaka i tako ih podstakne da podignu svoj glas kako bi uticali na društvena pitanja i političke odluke. Osim ove nagrade, NIYF će takođe dobiti dar Hyundaija – novi Veloster sports coupe, zvanično vozilo MTV EMA 2011, kako bi lakše izvršavali svoje zadatke.

OSTAVI KOMENTAR