Start Stars Hot News! Justin Bieber dobio zvaničan zahtev za utvrđivanje očinstva

Justin Bieber dobio zvaničan zahtev za utvrđivanje očinstva

SHARE

Muzičar Justin Bieber postao je “instant tata”. Naime, Mariah Yeater tvrdi kako je upravo on otac njenog deteta koje je rođeno u junu ove godine, a navodno su ga začeli 25. oktobra 2010. godine. Prema njenim rečima, Justinu je to bio prvi seksualni odnos u životu pa nije hteo da koristi kondom, a ceo događaj trajao je tek 30 sekundi.

Ali, Justin odbacuje sve te optužbe tvrdeći ne samo da nije otac Tristyna Anthonyja Markhousea Yeatera već kaže kako s tom devojkom nikad nije ni spavao. Sada je pozvan da napravi DNA test za utvrđivanje očinstva, a zahtev za testiranjem uručili su mu advokati devojke s kojom navodno ima svog prvog potomka.

Iako još nije ni punoletan prema američkom zakonu, ako se ispostavi da DNA test bude pozitivan, Justin će postati otac malog dečaka pa će njemu i majci morati da isplaćuje alimentaciju. “Postoje verodostojni dokazi da je Justin otac tog deteta, ali ako odbije da uradi ovaj test mi ćemo ih morati izneti na sudu i tražiti ono što pripada Mariah i njihovom sinu, a i sam sud naložiće mu da uradi test. Ako je toliko siguran da nije otac, nema razloga da odbije testiranje sada kada mi to želimo da učinimo kako bi publicitet bio manji”, izjavili su advokati mlade majke.

OSTAVI KOMENTAR