Start Stars Hot News! Justin Bieber dobio podršku od kolega iz boy-benda: “Morate da se saosećate...

Justin Bieber dobio podršku od kolega iz boy-benda: “Morate da se saosećate sa njim”

SHARE

justin bieber

U vreme kada je Justin Bieber često na udaru javnosti i svojih kolega, sigurno mu prijaju reči podrške koje je dobio od članova benda New Kids On The Block Jordana Knighta i Joeya McIntyrea.

Boy-band, koji je vrhunac popularnosti doživeo osamdesetih godina, uputili su Justinu poruke podrške, s obzirom da su i sami prošli kroz slična iskustva kroz koja on prolazi sada.
“Kada se setim onoga što sam ja radio kada sam imao 19 ili 20 godina… Pravio sam razne greške i mislim da smo svi grešili. Na žalost nekih ljudi, oni moraju da sve to ponovo preživaljavaju zbog interneta”, rekao je za E! News Joey i dodao da se saoseća sa njim zbog toga što odrasta u centru pažnje javnosti. “Na neki način morate da se saosećate sa njim. Verovatno je napravio nekoliko grešaka, ali nadam se da će on proći kroz sve to i shvatiti da život ne čine samo nastupi u arenama.”
Njegov kolega i frontmen benda Jordan Knight smatra da bi Biebs trebalo da nauči da se opusti kada ima problem sa paparacima. “Moraš da naučiš da na to gledaš kao na nešto smešno i da shvatiš da on pokušava da te izazove. Sve što javnost vidi je kako ti besniš”, kaže on za OK! magazin i dodaje: “Mi ne znamo koliko su priče o tebi izmišljene. Ne slušaj sve što mediji pišu, samo budi ono što jesi i zabavljaj se”, poručio je on.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR