192
Justin Bieber dobio podršku od kolega iz boy-benda: “Morate da se saosećate...

Justin Bieber dobio podršku od kolega iz boy-benda: “Morate da se saosećate sa njim”

192
SHARE

justin bieber

U vreme kada je Justin Bieber često na udaru javnosti i svojih kolega, sigurno mu prijaju reči podrške koje je dobio od članova benda New Kids On The Block Jordana Knighta i Joeya McIntyrea.

Boy-band, koji je vrhunac popularnosti doživeo osamdesetih godina, uputili su Justinu poruke podrške, s obzirom da su i sami prošli kroz slična iskustva kroz koja on prolazi sada.
“Kada se setim onoga što sam ja radio kada sam imao 19 ili 20 godina… Pravio sam razne greške i mislim da smo svi grešili. Na žalost nekih ljudi, oni moraju da sve to ponovo preživaljavaju zbog interneta”, rekao je za E! News Joey i dodao da se saoseća sa njim zbog toga što odrasta u centru pažnje javnosti. “Na neki način morate da se saosećate sa njim. Verovatno je napravio nekoliko grešaka, ali nadam se da će on proći kroz sve to i shvatiti da život ne čine samo nastupi u arenama.”
Njegov kolega i frontmen benda Jordan Knight smatra da bi Biebs trebalo da nauči da se opusti kada ima problem sa paparacima. “Moraš da naučiš da na to gledaš kao na nešto smešno i da shvatiš da on pokušava da te izazove. Sve što javnost vidi je kako ti besniš”, kaže on za OK! magazin i dodaje: “Mi ne znamo koliko su priče o tebi izmišljene. Ne slušaj sve što mediji pišu, samo budi ono što jesi i zabavljaj se”, poručio je on.

Izvor: Life Content

7 KOMENTARA

  1. Svaka cast za ovo. Jako je tesko odrastati a dok te svi prate sta radis.

    Btw, sta se desava sa Justinom i Selenom jesu l’ opet zajedno ili sta? Justin izbacio sliku na instagramu ali sad se pitam da li su opet zajedno ili ne??? Daj Boze da jesuu! :)

  2. Bar je neko shvatio da je Justin samo osoba kao i svi mi i da je normalno da pravi greške. :) Justine ,srećice, uz tebe smo,<33333

  3. svaka im cast brt…..
    slazem se sa @jbforever ,ima toliko dokaza da su ponovo u vezi…Bravo,pisite o tome.. <3

  4. Pa dobro,ali iskreno sve neki stariji pjevaci ili grupe komentarisu justina kako bi mediji pisali o njima sto je meni bas bez veze

  5. ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.