192
Justin Bieber definitivno želi saradnjom sa K-pop zvezdom Psyom?

Justin Bieber definitivno želi saradnjom sa K-pop zvezdom Psyom?

192
SHARE

Popularnost pesme “Gangnam Style” raste svakog dana, a glasine da će Psy sarađivati sa Justinom Bieberom sve su bliže istini.

null

Psy je naime doleteo u Los Anđeles gde ga je sačekao ogroman broj fanova, a od ranije se priča da je glavni razlog posete sastanak sa Justinom Bieberom, a ideja je da njih dvojica naprave neki vid saradnje. Jusa, njegovog menadžera ali i sve više drugih zvezda poput Robbie Williamsa privukao je kreativan i zabavan spot, zarazna muzika ali i krajnje otkačeni “konjski ples”.

null

Sam Psy ostaje vrlo skroman i kaže da uspeh duguje tome što se mnogi od nas osećaju kao da se nalaze na “B listi” u životu, pa da se zato identifikuju s njim i podržavaju ga. Inače, u spotu se pojavljuju i neke druge zvezde K-pop muzike. Hyuna iz grupe 4Minute igra ljubavni interes Psya dok su Daesung i Seungri prerušeni u dva matorca koji igraju stonu igru.

11 KOMENTARA

  1. Hahhaahaha omg tako ste pisali i za saradnju Justin i 1D i nista od toga, tako da vjerujte nema ni od ovoga nista

  2. što s biberom, jadan ne bio????????????????????????????
    WHYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY????????

  3. ajj ne gdje ces justine sa njim ovaj  mi se njegov  video  uopste nije svidjeo ali drago mi je sto justin nije ljubomoran jer ga je prestigao na you tube-u

  4. HAHAHAHAHA!!!!Volela bih da vidim tu saradnju,ko zna?Možda bi tada fanovi prestali da se svađaju,a svi bi voleli pesmu jer neki vole Biebera,neki K-POP.Bilo bi malo neobično jer oni imaju dva različita stila.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.