Start Stars Hot News! Justin Bieber bio na DNK testiranju, uskoro će biti poznato da li...

Justin Bieber bio na DNK testiranju, uskoro će biti poznato da li je otac

SHARE

Justin Bieber dao je svoj DNK za utvrđivanje očinstva sinu Mariah Yeater, malom Tristynu. Mladi je pevač javno demantovao da je Tristynov otac i da je imao odnose s Mariah, ali uprkos tome bio je kod lekara u i obavio DNK test.

“Spreman je na test utvrđivanja očinstva, u bilo kojem trenutku. Imamo zakazano za sutra”, izjavio je pre nekoliko dana Bieberov menadžer, Scooter Braun. Mnogi su bili iznenađeni što je pevač ipak pristao na to, jer nije obavezan da da svoj DNK na testiranje, budući da advokati Mariah Yeater nisu nabavili sudski nalog.

“Bieberu nije bilo teško da ode na utvrđivanje očinstva. Želeo je to da uradi, jer zna da će sve biti u redu”, kaže menadžer. Bieberovi advokati još uvek razmišljaju hoće li tužiti Mariah, ali Braun tvrdi: “Nismo ni videli njenu tužbu, ali želimo da podnesemo svoju. Mislim da je važno da ljudi odgovaraju za svoje postupke. Ne želimo da svi misle kako mogu doći i reći: ‘Rodiću Justinovo dete ili rodila sam Justinovo dete'”. Mladi pevač je i dalje u vezi sa Selenom Gomez koja se u javnosti nije izjašnjavala oko ovog skandala. Nije poznato kada će rezultati testiranja biti gotovi.

OSTAVI KOMENTAR