132
Justin Bieber: “Bilo je pitanje vremena kadа će me neko tužiti za...

Justin Bieber: “Bilo je pitanje vremena kadа će me neko tužiti za očinstvo”

132
SHARE

Mladi pevač Justin Bieber, koji se nalazi usred drame oko utvrđivanja očinstva deteta njegove obožavateljke, u utorak je gostovao u šou slavnog Davida Lettermana.

[youtube FlyOk4_Br2I]

Voditelj je prvo komentarisao tu aferu rečima: “Bio sam tako ljut kad sam čuo za čega te ta žena optužuje. Bio sam sav crven, odmah sam namirisao lasicu” pa ga je onda zamolio da i sam komentariše, na čega je Justin sarkastično izjavio: “Mogao bih i ja isto tako lako namirisati lasicu. Uostalom, uradio sam i DNK test, bilo je jednostavno, samo ti uzmu bris iz usta”. Justin je dodao i kako je bilo samo pitanje vremena kada će tako nešto dogoditi zbog toga jer je javna osoba.

5 KOMENTARA

  1. justin bieber je gay tako da ja njega ne slusam i ne gledam i nista on je meni suvise ruzan tako da ne yelim ga uopste da gledam ma ko mi ga spomene odma mi se smuci od njega tako da se slazem da je u pravu ali vidjecemo jos to

  2. @hate justin Razumijem ja ono ne volim Justinovu muziku, ne volim Justina i sve ok ne mozes nikoga natjerat da ga voli XD ali ti si stvarno OPSJEDNUTA MRZNJOM JUSTINA vise si opsjednuta nego sto su belieberi Justinom Tako se meni cini kad sam procitala ovaj tvoj komentar ….

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.