Start Stars Hot News! Justin Bieber besan na prijatelja jer se on druži sa Selenom?

Justin Bieber besan na prijatelja jer se on druži sa Selenom?

SHARE

null

Kako prenose američki tabloidi, Justin nije bio nimalo srećan kad je saznao da se njegova bivša devojka druži sa njemu bliskim Kingom Kevijem.

“Kevi i Selena su prijatelji. Bila je organizovana žurka za 15 do 20 ljudi gde su njih dvoje družili”, prenosi jedan izvor za RadarOnline. Kako prenosi ovaj tabloid to je jako zasmetalo Justinu koji se boji da će se stvari otrgnuti kontroli. “Justin je poludeo”, nastavlja isti izvor. “Rekao mu je ‘Čoveče, zašto si bio s njom? Mislio sam da smo nas dvojica prijatelji?’ On ne misli da njih dvoje postaju par ali ne želi da njegovi najbolji prijatelji budu u Seleninom društvu. Kevi mu je rekao da se ništa ne dešava između njega i Sel, ali Justin je oduvek bio sumnjičav.”

null

RadarOnline prenosi i kako je Selena prava dobrica na žurkama i da uvek jako pazi na svoje ponašanje i šta pije. “Jedva da popije nešto na žurkama – njene žurke nisu kao one koje organizuje Justin Bieber gde se dešava sve i svašta – ovo je samo dobra zabava s prijateljima. Već u jedan ili dva ujutro, svi odlaze kućama.”

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR