267
Justin bi da bude kao Justin

Justin bi da bude kao Justin

267
SHARE

Justin Bieber želi da postane novi Justin Timberlake. Zato je čak angažovao Seana Garretta, tekstopisca koji bi mu trebao pomoći da krene u tom smeru.

Justin trenutno radi na novom albumu pa je angažovao Garretta koji je radio s Usherom, Ciarom i Britney Spears. Garrett je izjavio kako 16-godišnji Bieber želi da postigne ozbiljniji zvuk i da mu je inspiracija Timberlake.

“Želimo da Justina pretvorimo u mladu odraslu osobu. Jedna od odličnih stvari za njega je ta što će i njegovi obožavaoci rasti s njim. Želimo da njegovi obožavaoci to i nastave da budu, ali želimo malo proširiti taj raspon i na publiku od 22, 23 godine. Želimo da napravimo ono što je Justin Timberlake napravio kada je napustio NSYNC i napravio svoj prvi album. Ciljamo na taj nivo”, izjavio je Garrett.

16 KOMENTARA

 1. Haha,kakav naslov… :D
  Ne vjerujem da ce Justin uspjeti u tome da ga zavoli publika od 22-23 godine…ipak ima samo 16,mng je mladji…

  • Kako možeš da upoređuješ ovog malog pederčića sa Justinon T.???????
   Timberlake je pravi umjetnik a ne ovaj mali peder koji pjeva pjesmice na nivou Branka Kockice.

 2. oboje su prelepi i talentovani al je ipak justin t. zgodniji ;)

  ♥JT♥

  ♥JB♥

 3. Ne znam sta je problem? I ja bih da budem ….. Selena G. pa sta? Imate sta protiw!? Ako nemate onda sta imate protiw toga da bude Justin B. – Justin T. – LoL!!!!!!!

  Zawidne duse mogu samo da ostawe swoj komentar za sebe..to je swe sto cu reci !!

  Justin do kraja! <3

 4. Nije to pokazao do sad. . . Pokazao je samo da želi da bude kao MJ. . . I treba tako samo sa manje kopiranja. . . MJ 4ever!

  @KAĆA
  Kaže ti Tami da još jednom pitaš mamu da te sutra pusti kod mene. . . ako ne da, očekuj nas kod tebe . . . Da te pokupimo! :lol:

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.