Start Stars Hot News! Julia Roberts: Moj muž je moja stena!

Julia Roberts: Moj muž je moja stena!

SHARE

Julia Roberts ništa ne bi mogla bez podrške svog supruga, snimatelja Daniela Modera, s kojim ima troje dece, petogodišnje blizance, Hazel i Phinnaeus te trogodišnjeg sina Henryja. Glumica ga hvali kao fantastičnog muža i još boljeg oca te kaže kako se uvek može osloniti na njega: “On je moja stena, moj najbolji prijatelj! Jako je pametan i nikad me ne razočara”.

Julia ističe kako ne bi bila u mogućnosti prihvatiti toliko filmskih uloga da nema njenog Daniela koji je uvek spreman preuzeti još više odgovornosti oko odgoja dece. “Ljudi me često pitaju kako uspevam balansirati između posla i majčinstva, ali mislim da je meni lakše nego drugima. Mogu birati kad ću i šta ću raditi jer uvek imam predivnu podršku iza sebe“, rekla je.

42-godišnja glumica smatra da ne postoji “magičan trik” za uspešan brak, već je ključ u izgradnji odnosa punog ljubavi i uzajamnog poštovanja: “Ja sam na pravom mestu u životu, a to mesto trebate stalno negovati. Ne mislim da je to konačna fiksna tačka, ali porodica definitivno igra veliku ulogu u tome”.

OSTAVI KOMENTAR