Start Stars Hot News! Jude Law i Sienna Miller po drugi put vereni?

Jude Law i Sienna Miller po drugi put vereni?

SHARE

Čini se da su se Jude Law i Sienna Miller po drugi put verili. Lepa je glumica na prst vratila verenički prsten koji joj je Jude darovao 2005. godine, pre no što je otkrivena njegova seks afera s dadiljom Daisy Wright.

Sienna je očito potpuno oprostila nevernom dečku i odlučila brakom zapečatiti vezu koju su, nakon prekida zbog afere, obnovili u decembru prošle godine na Karibima. Glumački par trudi se promene u svojoj vezi držati daleko od očiju javnosti, pa je tako 28-godišnja glumica stari verenički prsten vratila na desnu ruku.

“Ne žele službeno potvrditi veridbu, zato Sienna prsten nosi na drugoj ruci. Kriju svoje namere, no jako su srećni i nadaju se da će veza ovoga puta zaista uspeti. Jude je posetio Siennine roditelje i njenu sestru te čini sve kako bi se iskupio zbog grešaka u prošlosti”, rekao je jedan izvor.

Jude, koji ima četvero dece iz prošlih veza, otkrio je kako je napokon sazreo kao osoba. “Kćerka me naterala da shvatim kako je upravo činjenica da mi volju može slomiti malena devojčica ono što me učinilo pravim muškarcem”, kaže Jude.

Image Hosting by imagefra.me

OSTAVI KOMENTAR